Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne to jest.........

Bardzo ładne kobiety mają gorzej od przeciętnych...

Polecane posty

Gość lars frajer
i brzydal co żadna go nie chciała a poucza innych heh schowaj się frajerze

Gość IMO12564
Edzia - nie bądź już taka pruderyjna. :P

Gość elayne
Buhahah wątek komiczny :D Ja nie miałabym nic przeciwko i chętnie "pocierpiałabym" jak te piękne kobiety... Jakaś się zamieni? Chętnie oddam swoje przeciętne rysy za olśniewające :D

Gość Lajla3232
to zalezy.. ja znam takie i sa madrymi, wartosciowymi i fajnymi osobami, do tego skromnymi. ale czasem mialy przejebane kiedy stanely na ich drodze patologiczne brzydule z kastetami(jedna moja kolezanke pobily bo nie zeszla im z drogi). a czy brzydkie maja tak zle? ja jestem brzydka a uwazam ze moje zycie jest fajne. mialam wielu facetow czy to przystojnych czy brzydkich i zawsze slyszalam ze jestem sliczna, kochana; chociaz ci brzydcy mieli bardziej spaprane charaktery. bylo ich wielu poniewaz byl okres ze moje kompleksy mnie zalamaly do tego stopnia ze nawet chcialam sie zabic i na sile dowartosciowywalam. raz nawet mialam propozycje sponsoringu za 400zl za spotkanie :D mam szczesliwe zycie przy fajnej rodzinie i wspanialym mezczyznie, nigdy niczego mi nie brakowalo, nigdy nie cierpialam glodu. zawsze mialam to co chcialam, dobrze mi sie powodzilo i powodzi. jedyna wada mojego zycia to straszne kompleksy ktore sprawiaja ze nienawidze czasem siebie i ludzi wokol mnie bo mam manie przesladowcza ale walcze z tym i staram sie byc uprzejma dla kazdego. brzydkie wcale nie maja tak zle jak placza. piekne tez nie maja zle ale troche gorzej bo agresywne i patologiczne menelowy-dresiary potrafia naprawde uprzykrzyc zycie a znam to z autopsji wlasnych kolezanek/przyjaciolek jak byly dreczone przez takie osoby i nawet policja nie pomagala :( :-O to byly jedyne chwile kiedy dziekowalam ze nie jestem piekna :D

jestem nieczula egoistka bez serca, ale nie wspolczuje pieknym kobietom z powodu ich problemow

Gość nie wiem gdzie żyjecie
ale nigdy nie widziałam aby piękną kobietę nękały dresiarki ????? ile macie lat .. chyba że jesteście w gimnazjum to może fakt takie rzeczy się zdarzają .... a ja chyba jestem stara skoro o tym nie wiem ... Nigdy nie spotkałam się aby jakąś śliczną koleżankę spotkało coś niemiłęgo w pracy czy gdziekolwiek indziej .... Zwykle chyba mają lepiej bo jednak człowiek podświadomie przypisuje ładnym ludziom cechy pozytywne - tak mówi psychologia i fakty ...... a moja zdanie takie że najlpiej być średnią ....tzn przeciętną to nie wzbudza się ani obrzydzenia w ludziach ani zazdrości w zawistnych koleżankach :) ja zawsze zyskuję przyjażć kobiet ..a facetó mam gdzieś ...czy im się podobam czy nie mam w d.... często mówią że łądna itp..etc ..ale to zwykłe gadanie bez sensu , bo facet powie to każdej nawet gdy brzydka jak noc ..bo faceci gadajaą takie puste gadki po to aby coś z tego mieć ...wiadomo sprawa ... a która jest głupia i naiwna to w to wierzy ./....

Gość piękne kobiety mają dobrze
każda jest rozpieszczana, lepiej traktowana, ma sporo adoratorów, mężczyźni biją się o nią, ma wiele możliwości, nie wie co to samotność, nigdy nie jest sama, jej problemy właściwie nie istnieją, uroda dodaje pewności siebie

i wszystko mają za dupę .... zero problemów , dam dupe i wszysatko mam a chętnych wielu ....

a brzydactwa takie jak wy zazdroszczą .... paszczury zróbcie sobie operacje plastyczną ... a nie przynudzajcie na forum .... ale zaraz zapomniałam że skoro jesteście brzydkie jak noc to nawet tyłka nie możecie dać za kasę , a wiec nie stać was na operacje plastyczną ... przykro mi .... żal mi was brzydactwa .... a wiedzcie że każdy facet patrzy tylko na ciało a bujdy o intelekcie wsadzcie między bajki .... każdy chce łądną zdrową dupę taką jak ja :) a ja sobie świetnie mogę manipulować i robić co chcę ze swoim licznym gronem zabijających się o mnie samców ..

właśnie jeden z frajerów zaraz przyjedzie troszkę mnie zabawić i wydac troche kasy na mnie ... jedziemy do SPA ....I W INNE PIĘKNE MIEJSCA .... wszystko robi dla mnie mam co chcę i to wszystko tylko za to jak wyglądam JESTEM BÓSTWEEMMMMMMMMM

Gość i zabrakło intelektu
piękna to może jesteś ale rozumu za gorsz nie maaaaa lasencjo .....

ta piękna- co frajer do niej jedzie i jadą w inne piękne miejsca... nie tak piękne jak spa pewnie.... :-D to biedne dziewcze, bo do tych naprawdę ładnych, mądrych i na poziomie nie przyjeżdżają "frajery" hahahahahahaa i nie muszą byc bóstwami dla frajerów i siebie samych ;-D i ogólnie bóstwo nawet frajerskie nie siedzi i się nie dowartościowuje w necie opowiadając o swojej domniemanej urodzie :-))) anonimowo... i samotnie siedząc w sobotę wieczorem :-( jak dupa frajerska to frajer ją obraca :-D