Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja ...

bromergon a ciąża ...

Polecane posty

Gość taka ja ...

Witajcie dziewczyny... miałam podwyższony poziom prolaktyny i dlatego nie mogłam zajść w ciaze ...lekarz zalecil stosowanie bromergonu i po 1cyklu jego stosowania zaszłam w ciaze ... wg wyniku bety jestem w 3tc ...wiem, ze bromergonu nie odstawia się z dnia na dzień, a lekarz kazal go brac az do 6tc ... czy ktoras z Was miała problem z prl i brala bromergon az do 6tc albo dluzej i nie wplynelo to ani na poronienie a na szczęśliwe rozwiązanie ?

Gość emcekwadrat
ja brałam bromocorn czy coś takiego jak tylko dowiedziałam się o ciąży -odstawiłam, a dowiedziałam się bardzo szybko, bo zrobilam test po tym jak 1 dzien spóźnił mi się okres:)

Gość taka ja ...
pytam o prl, bo mam 1 poronienie za sobą i boje się ze jak za szybko znowu odloze lek będzie powtorka z rozrywki :(

Gość mamamama...
Mi lekarz prowadzący ciążę zabronił odstawiać bromergon w ciąży. Dopiero po 12 tygodniu stopniowo odstawiłam, ale ja brałam mało bo tylko pół tabletki dziennie. Jak wylądowałam w szpitalu to inny lekarz z kolei był oburzony, że to biorę i kazał natychmiast odstawić. Mimo wcześniejszych poronień i zagrożonej ciąży wszystko dobrze się skończyło. Endokrynolog też kazał brać do 12 tc Powodzenia

Gość taka ja ...
mamamama... dziękuje CI bardzo za odpowiedz :) ja zasiegne opinii kilku lekarzy, by mieć pewność, ze ciaza skończy się szczęśliwie :)