Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipiec2013

w jakich paznokciach do ślubu w 2013?

Polecane posty

Gość lipiec2013

Dziewczyny mam prosbe o linki oraz Wasze opinie na temat tego w jakich paznokciach sie wybieracie do slubu w 2013 lub co będzie modne. Moja kosmetyczka uwaza , ze modny jest jeden kolor na paznokciach ponieważ taka jest moda.Zadnych zelowych lub typu french gdyz jest to kiczowate. Na necie tez zbytnio nie moge znalesc mody slubnej na 2013 co do paznokci.

Gość wiochy nikt Ci nie zarzuci
Zrób takie jak Ci się podobają :-). Ja robię french, ale nie takie długie kiczowate szpony tylko z cienkim białym paskiem, najprawdopodobniej hybrydowy. Mam ładne paznokcie, więc myślę że powinien wyjść ok. Kolorowe noszę codziennie, więc dla odmiany chce frencha, moja wizażystka też mnie chciała namówic na jednolite, ale średnio mnie interesuje co jest modne. French to klasyka.

Gość zaskoczona-1.1
a u stóp?

Gość lipiec2013
ja u stop robię jeden kolor . buty będę miała w jasnym rozu , odslaniające palce wiec mam zamiar dac kolor na paznokciach przynajmniej o ton ciemniejszy .

Gość wiochy nikt Ci nie zarzuci
na nogach pewnie zrobię jeden kolor, bo french u stop mi się nie widzi. Zresztą buty ślubne będę mieć zakryte. Muszę więc dostosować kolor paznokci do butów i sukienki na poprawiny.

Gość lipiec2013
ja chcialam na paznokciach u rak cos wpadającego w jasny roz. kosmetyczka proponowała abym fuksje nalozyla i u rąk i u nog , ale fuksja będzie zbyt ostra na rekach - tak mi się wydaje , french jest elegancki i klasyczny , ale myslalam o czyms z efektem rozu pod buty i wiązanie w gorsecie ktore tez chcialabym w jasnym rozu....

Gość lipiec2013
wyczytałam , że modny bedzie ombre - nie tylko na paznokciach ale w calej modzie slubnej

Gość KokoSzalen
Ja polecam paznokcie pomalowane całe na biało, najlepiej hybrydowym :) ja takie miałam i bardzo ładnie wyszło to na zdjęciach :)

Ja planuję zrobić manicure i pedicure hybrydowy, u dłoni french, a u stóp prawdopodobnie jeden kolor w odcieniu różu.

Gość od dawna najelegansze
sa paznokcie w kolorze jak najbardziej naturalnym, maja byc po prostu zadbana , nie szpony. Zobaczcie,jakie miala ksiezna KAte na slubie. Lakier bezbarwny lub zblizony do takiego.

Gość gość
Najmodniejszę w 2013 są paznockie pomalowane na jeden kolor różowy lub zblizony, najważniejsze to zadbane paznokcie osobiście polecam inglot 174(dostępny w sklepach inglot ), Maybelline colorama 26( sklep hebe) , lakiery kładzione dwókrotnie i nawierzchniowo Revlon top coat 010( sklep hebe )

Gość gość
miętowa zieleń z cekinami

Gość gość
ja mialam miesiac temu jasne beżowe i z racji złoto-srebrnych wstawek w kiecce slubnej miałam od macierzy do polowy paznokcia nalozony brokat złoto srebrny ;)