Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falafelle

Przeraża mnie przyszłość.. chyba aż za bardzo..

Polecane posty

Gość falafelle

moim największym problemem jest za dalekie wybieganie w przyszłość, przejmowanie się czymś, co może nigdy nie nastąpić. Kilka dni temu rozstałam się ze swoim facetem, mieszkaliśmy razem 2 lata. Wydawało mi się, że zbyt wiele nas różni, a jednocześnie wiem, że jest on dla mnie taki dobry. Chwilami mój związek za bardzo przypominał mi małżeństwo moich rodziców. Moja mama pochodziła z rodziny, której niczego nie brakowało, ojciec był skromnym chłopakiem z biednej rodziny, jednak jego upór i wytrwałość pozwoliła mu dorobić się wszystkiego o czym marzył. Podobnie jest z nami... Wiem, że moi rodzice nie są do końca ze sobą szczęśliwi, wiele też przeszli. Widzę podobieństwo między nimi a moim związkiem. Różnice zainteresowań, charakterów, poglądów - dlatego zdecydowałam się go zakończyć. Nie wiem też co czuję. Z jednej strony brakuje mi jego, a z drugiej jest mi to obojętne. Czasami wydaje mi się, że w każdym małżeństwie jest coś takiego, że z czasem gdy ludzie się poznają "na wylot" zaczynają się zastanawiać czy dobrze postąpili... Jeszcze pół roku temu marzyłam o pierścionku i sukni ślubnej, ale z czasem gdy zaczęłam to analizować byłam coraz pełniejsza obaw... Chwilami mam wrażenie, że udane małżeństwo nie jest mi pisane...

Gość falafelle
halo?

Gość falafelle
też o tym myślę. :D

Gość falafelle
a na poważnie czy jest ktoś, kto też ma podobne problemy?

Gość gttt
Aby budowa domu przebiegła pomyślnie, należy zdecydować się na odpowiednią firmę oferującą kompleksową budowę domów. Jest to najlepsze rozwiązanie. http://roslandomdesign.pl/