Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimk.A

Ślub z muzułmaninem?

Polecane posty

Gość wielbicielka zwierząt
''Mechanik ale żeś " napisałeś "polskie uniwersytety techniczne idą na ilość " a prosze wymienić Uniwersytety techniczne w polsce ????? które masz na myśli ????

Gość Mechanik ale żeś
Politechnika Wrocławska, Politechnika Warszawska, Politechnika Częstochowska, Politechnika Śląska, Politechnika Krakowska, Politechnika Gdańska, Politechnika Poznańska. Juz nie bede wymieniał jakiś wyższych prywatnych uczelni technicznych, które dają swoim studentom tyt. iż. Bo to juz w ogole jest żałosne.

dziękuję za odpowiedź . Ty zapewne skończyłeś uczelnię techniczną ale ZAGRANICZNĄ /// gratulację , chwała Tobie ....

Gość Mechanik ale żeś
Spójrzmy prawdzie w oczy : WSZYSTKIE Uczelnie techniczne w Polsce przyjmują osoby, które na maturze nie zdawały matematyki czy fizyki, tylko przedmioty humanistyczne. Czego efektem są nasi "inżynierkowie", którzy nie potrafią posługiwać się zwykłym programem inżynierskim,.

Gość hej hej hejjj
Mechanik ale żeś -- to ta cala arabeska AnonimkA, ssie bezowego, nosi muslima w bebnie to probuje sama sie przekonac opluwajac Polakow, taka blac !

Gość Mechanik ale żeś
Ta jasne:) Jestem 100% Polak, Katolik. I nie napisałem tutaj ani słowa o Arabach, bo za nimi sam nie przepadam. Piszę o polskich "specjalistach" i jak ktoś mi nie wierzy to niech wejdzie na międzynarodowe rankingi w dziedzinie edukacji i zobaczy jak my jesteśmy nisko! Na samym końcu!

Gość Papaj
Zgadzam się co polskich pseudo specjalistów że większość z nich jest gówno warta. U mojego ojca nie potrafili rozpoznać nowotworu, wielkości jajka kuzrego!! Jak poszedłem do dentysty z leczeniem kanałowym, to facet prywatnie!!! wyciągnął mi kanały z zębów i nawpychał tam waty! Po 2tygodniach to zgniło i obudziłem się z takim bólem, że myślałem że będę chodził po ścianach. Kolejny dentysta- z NFZ wyciągnął watę i przepisał mi aspiryne i kazał płukać gardło szałwią! OMG co za oszołom, miałem zgorzel gazową na dziąśle od tego zęba i musiałem leczyć się w Niemczech!!! Jak mój brat połamał ręcę na deskorolce, to na pogotowiu lekarz chirurg powiedział że nie jest w stanie ich złożyć! i trzeba było jeździć i szukać "specjalistów" Heh jak moja babcia miała uchyłki na jelitach i wymagana była operacja, to lekarz przepisał jej Xenne na zatwardzenie! I to tylko kilka przykładów z życia wziętych. Taka prawda polscy lekarze, gówno umieją nie piszę że wszyscy ale dzisiejsze Uczelnie produkują oszołomów. Inżynierowie? Prosze bardzo kolejny przykład! Moi rodzice budowali dom, facet tak zaprojektował fundamenty, że budynek mimo że jest nowy to się sypie. I nie gadajcie jak to trudno skończyć polibudę, bo kończe te studia w tym roku..W ogóle żałuje, że po maturze nie wyjechałem kształcić się za granicą.

Gość Papaj
kurzego *

Gość a to skoro
skoro sam kończysz politechnikę polską to sam jesteś nic nei wart pseudo specjalista .... żałosne ...... wiec lepiej się nie porzynawaj że masz studia bo wstyd że polskie i tym samym jesteś nic nie wartym niedorobionym specjalistą tak jak w/g ciebei są wszyscy poslcy inżynierowie i lekarze .. do gazu z inżynierami polskimi i lekarzami ......

Gość a to nagła zmiana
kobieta pytała o ślub z muzułmaninem a tu piszą o niższości polskich uczelni ...a wyższości zagranicznych nad polskimi typowa polska mentalność umniejszanie sobie .... co za naród ..... głupki jesteście że masakra .// nie dorastacie żadnemu Arabowi bo oni trzymają sie razem ......i nie ubliżają sobie sami a wy się nienawidzicie i jeden drugiego by zabił ...niby się kochacie a nóż w plecy wbijacie

Gość Papaj
Nie wszyscy są do dupy! Ale nosz kurwa bądźmu obiektywni! Poziom wyższych uczelni jest po prostu niski!!! U mnie na roki było mnóstwo osób, ktre zdawały na maturze historie i wylądowały na budownictwie!! Jest wiele osób, które gówno umieją a w tym roku się bronią. Prześlizgnęli się przez całe studia, nic nie umiejąc. Tutaj nie chodzi o krytykę, ale w końcu przyznanie się do tego, że Polacy jako specjaliści to niżyny intel.. Może czas najwyższy to zmienić, zamiast oszukiwać samych siebie jacy to nie jestesmy zajebiści?

Gość Nickii Minaj
a to nagła zmiana - dokładnie. Obsmarowali dziewczynę błotem, tylko dlatego że jej facet ma semickie korzenie:( Masakra.

Gość autorka juz tu pisala
to prawda, bo dzisiaj kazdy jelop idzie na studia, kiedys tylko 2 albo 3 osoby najlepsze po maturze w liceum z trudnoscia sie dostawaly,dzisiaj kazda co najwyzej fryzjerskim intelektem sie dostaje za forse

Gość Mechanik ale żeś
autorka juz tu pisala No właśnie o tym mówie. Teraz to każdy jest magistrem. Byle jakiem ma się rozumieć bo szkoły wyższe w Polsce idą na ilość!! a nie na jakość!

Gość Nickii Minaj
Autorko wybralas sobie zle miejsce na to pytanie. Tu az roi sie od rasistow i ksenofobow, ktorzy uwazaja, ze Polki wiazace sie z facetami jakiegokolwiek innego pochodzenia niz Polacy, to poprostu ... Polscy faceci az kipia z frustracji ze polska kobieta moze sie zwiazac z obcokrajowcem :)

Gość Dziewczyna Ratownika:):)
Wiele osób wypowiada się nt. Arabów, a jestem na 100% pewna że wszyscy oprócz Autorki, w życiu nie widzieliście Araba na żywo:) Dla Was wszyscy muzułmanie to Arabowie, a prawda jest taka że mylicie ich z Turkami, Egipcjanami i Tunezyjczykami. A Arabowie i Turcy to dwie różne rasy, których łączy jedynie religia. Przede wszystkim Arabowie są Semitami. Są wysocy i taka prawda- są przystojni i to bardzo. Określenie "ciapaty" czy "czarny" nijak do nich nie pasuje. Przede wszystkim dlatego, że wielu Arabów ma jasne zielone oczy!! Pewnie kojarzycie to słynne zdjęcie National Geographic, zrobione tej zielonookiej Afgance? :) No właśnie ja miałam okazje poznać Arabów. Robiłam staż w firmie finansowej i kiedyś przyjechali do nas przedstawiciele z Emiatów. Wszyscy byli Arabami. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, że byli wysocy i szczupli, wyprostowani. W szczególności jeden z nich przykuł moją uwagę, nazywał się Abdul:) i miał ogromne jasno zielone oczy, śniadą cerę ale nie ciemną, prosty szczupły nos. Wysoki, ładnie zbudowany- po prostu bardzo przystojny gość! Heh:) Arabowie budzą mój niepokój, ale sa naprawdę bardzo przystojni i nie sposób zwrócić na to uwagi.

nie zwrócić na to uwagi:) o tak miało być:)

do dziewczyny Ratownika widziałam Araba na oczy i wypowiadam się ... Uważam że inni którzy się wypowiadają też widzieli Arabów na oczy ..... to aż wcale nie taki unikat w Polsce ... Jesteśmy tolerancyjni a swe zdanie w temacie ma prawo każdy mieć zarówno autorka jak i ktoś kto ich nie lubi ...

Jasne, że ma prawo. Ale nie ma prawa kogoś wyzywać i obrzucać błotem, tylko dlatego że narzeczony Autorki jest rasy semicko-chamickiej. I według mnie większość tutaj osób Araba na oczy nie widziała, bo ich w ogóle w Polsce nie ma! W Egipcie, Tunezji, Turcji, Maroku, Iranie- tam nie ma Arabów:) A do Europy napływają muzułmanie przede wszystkim z wyzej wymienionych krajów, a nie Arabowie.

Wiele osób myli Arabów np. z Marokańczykami, chociaż to dwie różne rasy. Nie wiem jacy są Arabowie na co dzień, bo nie znam ich tak dobrze. Mogę jedynie stwierdzić, że są bardzo przystojni i określenie "ciapak" nijak ma sie do ich wyglądu:)

Gość MadmasellePompidur
No właśnie Arabowie mają jaśniejszą skóre i włosy. Ale dla głupków każdy muzuł to "czarny" :D

piękne zdjęcie Arabskiej Królowej z linka podanego przez Madmaselle ps nikt nie mówił że każdy muzułmanin jest czarny :) wiadomo że tak nie jest ...... i wiadomo że nie każdy Polak jest superrrr .. nikt nie powiedział że każdy Polak i każda Polka jest super ...... Ludzie są różni , niezależnie od rasy, narodowości ,wyznania .... i nikt nie mówił że Arabki i Arabowie są brzydcy ....

Gość głupota panuje wszędzie
głupota nieuctwo panuje wszędzie ..... cwaniactwo też ... Ale nie zaprzeczajcie że są pewne cechy które charakteruzują pewne nacje ....... nie oszukujcie samych siebie ...... Znałem Arabów dość dobrze ...i niestety kobiety nie wiedzą co o nich sądzą Arabowie ....... i chyba wolicie nie wiedzieć ..... o Polkach mówi się że są ładne i łatwe a wy jeśli wolicie wmawiajcie sobie że jest inaczej , że ujrzał w tobie keiężniczkę .....

Gość nie wierze w boga
nie wziełabym ślubu z katolikiem a co dopiero z muzułmaninem... upewnij się, że nie jest zbyt religijny bo akurat znam muzułmanów - ateistów :)

Gość jestem ateistką
ja też nie wzięłabym ślubu ani z katolikiem ani z muzułmaninem ani z żadnym innym fanatykiem religijnym !!!! z ateistą ale porządnym człowiekiem tak owszem

Nigdzie nie napisał, że Arab zobaczył we mnie księżniczkę. Ja nie mogłabym być w związku z Arabem. Po prostu bym się go bała. Co nie zmienia faktu, że według mnie Arabowie są przystojniejsi i bardziej postawni od Europejczyków. A wielu Europejczyków myli Arabów z różnymi rasami. To tyle.:)

Gość Eeeee tam ee tam
patrzcie na tą Panią. To jest Arabska Księżniczka. Według mnie jest jedną z piękniejszych kobet świata. Jak z Baśni i tysiąca jednej nocy:D : http://pinterest.com/pin/9640586672936153/

napisałAM* :)

Gość yes ok ...
tak piękna ta pani z linka orpócz tych obciachowych klipsów - wiocha totalna ale laska jak trzeba ślicznostka .....!! super piękność ... z tym że one piekne gdy młode po potem szybciej sie starzeją i zmarchy take że feeee starzeją się zybciej niż nasze tamtejsze w wieku lat 35 wyglądają na 55 a u nas zwykle młodziej .....niż mają