Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agasnie

kradziez w pracy

Polecane posty

Gość agasnie

mam problem i nie wiem jak go rozwazac.pracuje w barze i od jakiegos czasu z kolezanka zaobseerwowalysmy ze nasze pomoce podkradaja towear.my estesmy za niegoodpowiedzialne.sytuacja w zakladzie jest ciezka walczymy o przetrwanie.wiem ze sa to osoby ktorym jest ciezko ale z drugiej strony to okradaja tez nas.jestem w kropce i nie wiem co robic...

Gość A może to jest po prostu
Teraz są wszędzie kamery, dlatego dziwi mnie że w barze ich nie mają? Skoro jesteście takie dobroduszne to musicie pokryć braki! Skąd te przypuszczenia że to pomoce? A może kucharz, kuchara?! Zwykle to oni maja lepkie łapy!

Gość Szalonaonaaa
porozmawiajcie delikatnie z szefem aby zalozyl kamerki...jesli wytlumaczycie mu ze np nie wiem czujecie sie niepwenie w pracy bo nie wiem tyle sie slyszy to mysle jak jest normalnym czlowiekiem ze zrobi to bez problemu...a jak wam naprawde szkoda tych osob co kradna pogadajcie z nimi stawiajac sprawe jaasno jeszcxze raz zglaszam to nie do szefa a odrazu na policje!! trudno...kazdy ma problemy ale nie moga cierpiec wszyscy...powodzenia!!!