Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaWKrainieczarów

Co z nim może być nie tak?

Polecane posty

Hej dziewczyny i chłopaki. Jakiś czas temu poznałam na studiach pewnego chłopaka. Od samego początku wydawał się fajny i zbiegiem czasu byłam już tego coraz pewniejsza. 180+ cm wzrosty szatyn o niebieskich oczach, całkiem przystojny, z normalną/ćwiczoną sylwetką. Rozmawia nam się super. Jest dużo dojrzalszy niż chłopaki w jego wieku, kulturalny i dobrze wychowany i w ogóle. Zastanawia mnie tylko czemu mając w tym roku już 22 lata nie miał jeszcze dziewczyny. Co musiało się stać, że taki facet nie był w związku? Osobiście nie mam bladego pojęcia.

Zawsze wydawało mi się, że tacy faceci "nie mogą chodzić wolno" :P Tyle razy widziałam jak koleżanki były w związkach tzw. toksycznych związkach gdzie albo zazdrośnik, albo facet nie umiał trzymać rąk przy sobie albo był kompletnych chamem.Często też byłam światkiem jak brzydsi faceci (choć to kwestia gustu) mieli całkiem ładne partnerki. Moim zdaniem nie powinien mieć problemu ze znalezieniem kogoś dlatego jestem tak zaskoczona.

Gość gracjozaz
Zebys tylko nie dostała zawału, jaki się na domiar złego okaze, ze to prawiczek, Pustaku.

Dlaczego mnie nazywasz pustakiem co takiego napisałam?

Gość tyle opcji
albo kłamie, albo nadmiernie "szanuje" kobiety, albo jest gejem, albo żadna mu się nie podoba, albo jest socjopatą, albo nigdy nie miał czasu na dziewczynę przez sport oraz inne obowiązki(szkolne, domowe, dodatkowe), ewentualnie gardzi kobietami i w duszy ich nienawidzi, lub też jest wiele innych rozwiązań, zapytaj go sama...