alaruna 0 Napisano Maj 1, 2013 Masz rację, zacznę się mniej objadać chociaż do tego poniedziałku. Inna sprawa, że cały czas siedzę w domu i z nudów wcinam, ale od poniedziałku to się zmieni :) Tym razem się nie poddam! I poproszę solidne zachęcające kopniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Art455 Napisano Maj 1, 2013 Może się przyda: http://ostropestplamistyblog.files.wordpress.com/2013/05/twoja-zdrowa-dieta.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 1, 2013 Dzięki, biorę się za czytanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glodomora24 Napisano Maj 1, 2013 Alaruna i pisz jak ta majówka mija, nawet jak coś pójdzie nie tak. Ja schudłam dzięki twojemu watkowi więc ty też dasz radę. Ważne żeby nie walczyć samemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 1, 2013 Dobrze, będę. W sumie nie będę się chwalić co jem itp, bo przecież generalne odchudzanie zaczynam od poniedzialku. Ale będę się udzielać. Cieszę się, że wątek komuś pomaga, oby mi też pomógł. Sąsiad dzisiaj zapuszcza na całą wieś wiejskie nuty i grilluje. Mamo, jakie zapachy :D Ogólnie nie przepadam za majówką. Nie lubię tej bezczynności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozsądnie Napisano Maj 1, 2013 Pamiętam jak kiedyś tak mało potrzebowałam żeby wskazówka na wadze szła w dół, a teraz... Nie wiem, może po ciąży jest gorzej. Wiem, że nie mogę się poddawać. Muszę sobie ustawić stałe pory jedzenia. Z ruchem w ciągu dnia, bo Mała ma cztery miesiące i raz jest marudna a raz śpi i śpi, więc nie zawsze jest lekko. Mam nadzieje, że dam rade, że wszystkie damy! Za półtora miesiąca w Polsce, po porodzie to chciałabym pokazać się w super sylwetce, w dobrej kondycji i w zdrowym ciele. Buziaki dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glodomora24 Napisano Maj 2, 2013 Rozsądnie to masz świetna motywację i dużo czasu, w półtora miesiąca na bank schudniesz. A jaki masz cel? Ile kilo chciałabyś stracić? Alaruna a ja lubię majówkę tylko pogoda nie dopisała. Wczoraj przeżyłam moją pierwszą dietową imprezę i nie przekroczyłam 1000 kcal wliczając w to drinki, ale teraz mam za swoje bo po 3 słabych drinkach z sokiem pomidorowym upiłam się jak nigdy a dzisiaj umieram... Jednak lepiej nie liczyć kalorii podczas wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozsądnie Napisano Maj 2, 2013 Chciałabym zrzucić około 8 kg wciągu półtora miesiąca, mam nadzieję że się uda, i nam wszystkich, po to tu jesteśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga pasibrzuszek 0 Napisano Maj 2, 2013 Głodomora, teraz podczas imprez staram się po prostu jeść mniej. Choć różnie to wychodzi. Raz (u mnie imprezka) nie zjadłam nic. Tak się kręciłam, lawirowałam między ludźmi... Na sobotniej imprezie w restauracji (która zachęciła mnie do zmian już na początku kwietnia), jadłam mięsko, surówki, ale bez ziemniaków, pyz i moich ukochanych frytek. Piłam drinki, zjadłam też ciastko... Po to w końcu są imprezki. Dzisiaj znów idę w gości, zjem sałatki bo wiem, że będą pyszne i nie chcę robić przykrości gospodarzom. Jutro będę trzymała dietę, do wieczora kiedy do nas przyjdą goście na grilla... Jako, że u mnie będą goście, nikomu nie zrobię przykrości jak mniej zjemi...itd Po prostu czasem są sytauacje, kiedy trzeba w towarzystwie zjeść i wypić. Jak będziesz piła i nic nie jadła to...sama wiesz co będzie. Ja postanowiłam się nie dołować :-) Kiedy trzeba to jem, (uwielbiam jeść w towarzystwie) może bardziej wybieram lekkie rzeczy, a jak weekend mija, to ja dalej trzymam się swoich zasad... :-) Majówka minie i będziemy dalej walczyć ... Ja mam czas do 5 lipca, kiedy wyjeżdżam ze znajomymi na wakacje do Egiptu i daję sobie rozkaz 10 kg w dół !!! :-) Inaczej sięnie rozbiorę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 2, 2013 Ja w sumie swój główny cel utraciłam więc zostaje mi zmobilizowanie się dla samej siebie :) W sumie nie mogę doczekać się poniedziałku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glodomora24 Napisano Maj 2, 2013 Aga a ile udało ci się już schudnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 2, 2013 zaczynam od jutra jednak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glodomora24 Napisano Maj 3, 2013 Alaruna a jakaś konkretna dietę zamierzasz stosować? Ja leżę chora, okazało się ze wczorajsze złe samopoczucie to nie skutek imprezy a jakiegoś przeziębienia. Dzisiaj nie mogę ani mówić ani jeść:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 3, 2013 Rano będę pić siemię lniane, podobno jest bardzo zdrowe i może pomoże na wzdęty brzuch. Ogólnie ta dieta z pierwszego postu tylko nie będę liczyć kalorii, będę jeść zdecydowanie mniej. x Kuruj się szybciutko. Zdrowia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glodomora24 Napisano Maj 4, 2013 I jak twoja dieta alaruna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 6, 2013 Nie było źle, ale tak z pełną parą zaczęłam od dziś! A Wam jak idzie? :) Błagam napiszcie co jecie, bo normalnie muszę mieć jakieś pomysły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 7, 2013 DZIEWCZYNY CO Z WAMI?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danna311 Napisano Maj 8, 2013 ja w swojej kuchni używam dużo oliwy z oliwek i absolutnie nie tyję! Nie warto bać się tłuszczu :) polecam każdemu poczytać ciekawy tekst: http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/go:2/art1041.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzaklusia86 Napisano Maj 16, 2013 Kurcze, jak ja nie cierpię oliwy z oliwek :( ten smak mnie odpycha. Ogólnie staram się nie używać tłuszczu, jak już to odrobinę masła klarownego dodaję. Najzdrowszy ponoć olej lniany, ale nie do smażenia. http://duzaklusia1.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Maj 25, 2013 Ale baty macie ode mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga pasibrzuszek 0 Napisano Maj 25, 2013 No wreszcie !!! Zaglądam i zaglądam, a tu cisza jak makiem zasiał :-) Alaruna jak leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach