Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhhfigh

moj niezaradny maz,jestem zla

Polecane posty

Gość gjhhfigh

jak to mnie wkurza,moj maz.Zero zaradnosci,nosz kuzwa.Dostal w pracy 100zl zalegle i zamiast zrobic zakupy do lodowki ktora swieci pustkami to kupil tak: ogorki konserwowe,6 jajek,chleb,dwa pasztety,2 puszki dla kotow,dwa serki wiejskie,dwie wody mineralne,mleko,platki,slonecznik,4 piwa i moje tabletki (40) i wydal co do grosza a w lodowce pusto....ani na obiad nic,do chleba tez nic...a stowa poszla.Musiallam sie wyzyc....grrr

Gość roladinia
nie przejmuj się faceci myślą inną częscią ciała :)

Gość to tylko
przesadzasz przecież kupił "do chleba": pasztet, na to ogórek konserw. do tego serki wiejskie, a na obiad możesz wykorzystać jajka [ placki ziem. naleśniki, omlet, sadzone] baby to jednak głupie som :D

Gość gjhhfigh
no ok...jajka na obiad kupil a do chleba tylko pasztet.Bo serki zjadl w pracy.To nie liczac moich tabletek wydal 60zl obiad na raz i w lodowce niema nic procz pasztetu....:-/

Gość dodaj do ulululu
Wiesz co, jakbyś napisała, że przepił tą całą stówę to bym Cię zrozumiała. Chłop nakupił jedzenia, TOBIE tabletki, a Tobie nie pasuje. Weź się ogarnij. Współczuję chłopowi. Mam nadzieję, że tylko tutaj się wyżaliłaś, że jemu nie robiłaś żadnych pretensji. Bo następnym razem bym taką stówę na klub go-go wydała.

Gość to tylko
zrób jakąś potrawkę z tych kocurów, które zżerają drogocenną karmę no bo nie wiem co tak dużo kosztowało w tym zestawie zakupów :D x x takie kobiety jak Ty są nazywane zrzędami

Gość salomonnn
Masz problem ze stówką? Biedna jestes.

Gość gjhhfigh
ale nie rozumiecie??? 4 piwa 10zl ogorki 3,50 jajka 3,50 slonecznik 2 dla kotow 5 serki 4 pasztety 4 chleb 3 platki,mleko 5 wody 4 to jest 40 zl razem a w lodowce jak nie bylo tak niema.Ja bym nakupowala cos do chleba,jakies mieso,cos na zupe... a tu nima.

Gość gjhhfigh
a wydal wszysciutko..

Gość salomonnn
Ja bym kupiła sushi. :) On jest jednak bardziej zaradny ode mnie :) A mówiąc poważnie: macie problemy finansowe, że tak Cię to oburza/złości? Jeśli tak - mogę zrozumiec. Mój wydaje kupę kasy na rzeczy wg mnie niepotrzebne i nie robię problemów.

Gość gjhhfigh
tak...mamy mega problemy finansowe i kazdy grosz musimy teraz liczyc....o to sie rozchodzi.

Gość vfgdgh
dlatego mój mąż nie chodzi na zakupy, wysyłam go tylko z listą po ciężkie rzeczy,których sama nie będę dźwigać, nie mam prawa jazdy, czyli ziemniaki, napoje, włoszczyzna, mleko, proszek do prania, jak idzie po coś innego, gdzie trzeba zdecydować co wziąć, to zawsze coś jest nie tak. Ja też mając 40 zł, kupiłabym chleb - 3 zł, 3 bułki - 2 zł, masło - 4 zł, porcje rosołowe na zupę - 5 zł, włoszczyzna, 3 zł, makaron - 3 zł, jakąś kiełbaskę - 8 zł, twaróg - 3 zł, śmietanę - 1 zł, jajka - 5 zł, ziemniaki - 3 zł - razem 40 zł, a jedzenie na dwa dni.

Gość salomonnn
To pogadaj z mężem i może mu to uświadom, a nie z nami. Biadolenie nie spowoduje tego, ze on następnym razem nie zrobi takich samych zakupów.

Gość to tylko
no dobra, już dobra, przytulam musisz z mężem porozmawiać i uświadomić mu, żeby nie robił na drugi raz tak nieprzemyślanych zakupów, skoro tak krucho z kaską

Gość Layla.
Nie rozumiem Cię zupelnie... jakby przewalił tą stówę na jakieś pierdoły to jeszcze bym się nie dziwiła, ale wydał na jedzenie...faceci nie znają się na zakupach więc ciesz się, że chociaż to kupił

Gość vfgdgh
layla - wiem, że się nie znają, ale mógłby choć pomyśleć kategoriami - obiad, co wziąć? - chleb i coś do chleba - co? Za ta kasę spokojnie się da. Ale po co myśleć, lepiej kupić piwo, jak się nie ma na jedzenie. Chłop nawet nie potrafi zrobić dwóch rzeczy na raz, np. mój jak gotuje ziemniaki, w sensie, że je obierze i one się gotują, to w tym czasie, jak się gotują, to nie może powiesić prania, bo przecież ON GOTUJE ZIEMNIAKI. Tak samo jak ogląda film, to nie możejednocześnie np. wytrzeć kurzu w tym samym pokoju, no BO JAK? Czasami myślę, że faceci to takie głąby udają, żeby im odpuścić wiele czynności domowych.

Gość gjhhfigh
no jasne ze z nim gadalam.Zdenerwowalam sie bo wrocilam z pracy otwieram lodowke zeby cos se zrobic do jedzenia wiedzac ze byl na "zakupach" a tam pusto. wymienilam tylko to co widzialam ze kupil bo wydal na zakupy 60 zl czyli 20 niewiem na co...:-/ kasy brak i jedzenia tez,tym bardziej ze dwojka dzieci jeszcze... powiedzialam mu to sie zdenerwowal ze nasr razem sama bede kupowac i ze sie czepiam i sie poklucilismy.Zreszta to juz nie pierwszy raz takie cos.Nawet kawy nie kupil,rano pilam rure z resztek ktore wydzubalam z puszki.

Gość to tylko
faceci myślą zadaniowo, nie są w stanie myśleć i wykonywać kilku rzeczy równocześni tak jak kobiety ich mózgi są skonstruowane inaczej facet obiera i potrafi zrozumieć tylko ok. 12 zdań więc dłuższe tyrady uprawiane tak namiętnie przez kobiety, w ich kierunku, są bezcelowe facetom trzeba dawać do wykonania jedno zadanie a dopiero po jego wykonaniu, dać następne - to tak funkcjonuje :D

Gość elleanna1090
to sie babo za robote wez to raz a dwa ciesz sie ze robi, zakupy, zarabia - moj tez jak pojdzie do sklepu to pierdolek nakupuje jogurty, soczki itd czasem trafi mu sie cos co na obiad pasuje tylko ze ja z tego afery nie robie bo zawsze mozna isc i dokupic..... a swoja droga ci za zakupy zrobisz w tych czasach za 40 zl?

Gość gjhhfigh
nie nudzi bo wlasnie jestem w drodze do pracy,wiec luz...

Gość _Luna___
CO Ty pierdzielisz, jaki niezaradny, zrobil sensowne zakupy. Masz pretensje,ze Ci w myslach nie czyta?? Puknij sie. Mozesz najwyzej miec do siebie pretensje , ze mu listy nie zrobilas.

Gość gjhhfigh
nie zrobilam bo bylam w pracy.Ale za 60 zl kupil w sumie tylko jajka na obiad i pasztety do chleba.No i na jedna kolacje platki na mleku.I wiecej nic pozatym,na drugi obiad juz niema nic a na sniadania i kolacje tylko chleb z pasztetem.To sa sensowne zakupy?????