Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny71

Missima

Polecane posty

Zachowanie bandy oszołomów zmusza mnie do założenia tego topa Missima energiczna, inteligentna, ekspresyjna, seksowna... 🌻 Trzeba by być ślepym i bezrozumnym, by mylić ją z plugawym podszywem, ścierwem ukrywającym się pod nickiem Missimo. [wściekły] Gimbusy, zawistne pomioty - brak wam wyobraźni! Missima pozdrawiam 🌻

Gość inteligentna i seksowna?
hahaha.... kreuje się na taką, ale tak naprawdę jest pustakiem i mówią, że kiepska w te klocki :P

Grinblu, przepraszam, nie zauważyłem bo rzadko bywam tu ostatnio, a wysyłałem na wszystkie które miałem, ale nie wiem czy doszło, może masz taki którego ja nie mam adres...

No właśnie przyznam ci rację co do Missi ja już też się doczekałem podszywa ale co zrobić znajdą się zawsze jacyś odmieńce trzeba ich olewać i tyle

Gość bo tylko frajer
burzy się do kobiet, wbijając się w orange :O żenujące :O w realu pewnie ssie jak trzeba :D

Gość Do inteligentna i seksowna?
Sam jesteś pustakiem...przesiadujesz pewnie całymi dniami na kobiecym forum :D wyżywasz się na kobietach z powodu twojego nieudanego życia i frustracji :O

Czarny - nick adekwatny do charakteru.;-) A tak w ogóle Dzień dobry Wszystkim:-D

ja tam swojego alnorda na początku lubiłam :D myślałam, żeby nawet nawiązać współpracę, bywał częściej niż ja i dużo pisał co znacznie wzmacniało moją pozycję na forume :classic_cool: ale jak zaczął z tym jedzeniem kupy:-o to pomyślałam, że jednak się za mocno rozjeżdżamy :(

Rzeczywiście powód do tego by sobie w torbę strzelić :-) Gdybym ja się przejmował wszystkim co o mnie piszą...

Ranya dlaczego zminilas nicka? Lubilam tamtego ;) I Andro a o mnie :D:D:D Ktos cos slyszal, cos wie a takie legendy kraza, ze az mi sie humor poprawia za kazdym razem kiedy je czytam ;)

Ja podobno jestem pedałem, nie wiem czy bycie moim projektem jest powodem do dumy :-)

bo w pewnym momencie natworzyło się ich tyle, że rozmowy na forume toczyły się tylko pomiędzy alnordami :D

Andro teraz kiedy wygrales ankiete bycie Twoim projektem jest zaszczytem ;)👄 Mnie podobno maz zostawil i mam plaska doope, niesamowite ile nowych rzeczy mozna sie na swoj temat tutaj dowiedziec:D;):P

Gość nie zrozumiesz vera
odczep sie od misi wreszcie

Gość nie zrozumiesz vera
ranya mialabys odwage obrazac dziewczyny pod swoim czarnym nikiem

Alez ja sie nie przyczepiłam. Nie nie chcę złapać choroby wenerycznej. :D czy to prawda, ze Missima nie ma mleka do wykarmienia swojego bachora i przynosi mi spermę zamiast bebilonu? :D

ja? :D postawiłam jedynie kropkę :( i to czarną ;) nie obrażam ludzi, którzy są mi obojętni lub w ogóle ich nie znam, zwróć uwagę odważna pomarańczo, że odniosłam się jedynie do wypowiedzi very puchatka :D