Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny71

Missima

Polecane posty

Gość nie zrozumiesz vera
o misi mi chodzi bo to fajna dziewczyna jest a wy ja tak obrazacie .jej sprawa co robi .nie znacie jej .tak myslalam ze ty to bylas bo kropke postawilas zeby przypieczetowac .a jak nie ty to sory .

Ekskjuzemła, ale chyba puszczalska kurwa, która zdradza swojego męża i bachory też zbyt wiele o szacunku do drugiego człowieka nie wie. :classic_cool: Poza tym - pytam - co to za infantylne ścierwo ta coś tam niunia?

Gość oooooooooooooooo
paszczur sie odezwal ,

Gość up w dup
no

Wy wszyscy mi się odczepćie od missimy a niech ktoś spróbuje ją tylko krytykować to że mną będzie miał doczynienia;> xxx o stary, nie wiesz z kim tańczysz pamiętaj, że mam na osiedlu swoją grupę pogromców gołębi :classic_cool:

Czepianie się dzieci to już chyba przegięcie. Tak samo jak matek. Poziom podstawówki. Poza tym, nie ma osoby o której mowa. Nie sądzicie, że to poniżej pasa gdy Ona nie ma szans się wypowiedzieć?

Gość up w dup
vera nie badz nigdy taka pewna ze ty zawsze bedziesz wierna, niewiesz co moze czlowieka spotkac, jak moga potoczyc sie losy. przestan krytykowac osoby zdradzajace, robia to z jakiegos powodu, nikt w szczesliwym zwiazku nie dopuszcza sie zdrady.ty tez nie dasz sobie uciac reki ze za powiedzmy 10 lat nadal bedziesz wierna.romans to wbrew pozorom nic dobrego,zle sie konczy wiec nalezy tym osobom wspolczuc bo tak naprawde nigdy nie beda szczesliwe,ani z partnerem ani z kochankiem.

To jest już hipokryzja. :D:D:D Teraz może nie, ale w przeszłości powstawały hejterskie tematy o mnie (jeden za drugim) i też mnie czasem nie było, a banda pryszczatych onanistów i otyłych kur domowych w najlepsze wypisywała bzdury. :D Sorry, ale kurrwiarstwo NIGDY nie będzie akceptowane. Zresztą gdyby ci ludzie mieli odwagę cywilną ich życie potoczyłoby się inaczej, ale niestety są tchórzami i wszystko na co ich stać to odwaga na anonimowym forum, zaniedbywanie rodziny i lizanie sobie wzajem rowów. :D Ja nie będę zdradzać. Ani za 10 lat ani za 30. Z prostego powodu - szanuję partnera. :) Ale co wy możecie o tym wiedzieć. :) :classic_cool: 🖐️

Zielona, w tej dysce w której byłyśmy ostatnio też jest kilku panów, którzy Ci nie zapłacili. pamiętasz? Byłaś ubrana w czerwonej kabaretki, białe kozaczki i tunikę w lamparcie cętki. :classic_cool:

Gość oooooooooooooooo
jhshff

oczywiście zielono-niebieska :D dłużnicy moich znajomych są moimi dłużnikami;)

tylko pamiętaj vera puchatek, że do kurewstwa trzeba dorosnąć :D:D:D za 10 lat może już będziesz gotowa ;) (kurcze, to na prawdę dobry tekst:D że ja go nie miałam okazji przeczytać w oryginale:()...dobra miśki rozejdźcie się, bo wychodzę ze swoim agresywnym psem, który nie bez kozery nazywa się...chihuahua :classic_cool:

Tak, tak...tych tez trzeba usunac...zwroca wszytstko z odsetkami:O Nie jestem pojetna, nie potrafie sie nauczyc na Twych bledach Vero i brac kase za uslugi z gory:(

Bez kitu, jak kiedyś będę miała dużo czasu do odkopię ten post. :D Miałam dobre dechy. :D Ale przynajmniej utwierdziło mnie to w przekonaniu, że nie chce dorosnąć. :D

To prawda. Pomijając fakt, że mnie tu prawie wcale nie ma, to z pewnością. :) Ciekawe co można powiedzieć o tych, którzy tu siedzą dalej i wciąż... A, fakt, ci są bardzo ujmujący, porywający, interesujący, wnoszący świeżość. Czuć od nich pasję, inteligencję, energię. Seks aż wiruje! :D Ranya, schowaj tego buldożera, bo mi koty pouciekają. :classic_cool:

vera Jak zawsze masz bogatą wiedzę na temat mojego życiorysu. Szkoda tylko, że wyssaną z dupy. :-D Ale czego innego można się po Tobie spodziewać.:-D WIELOKROPEK

schowaj, schowaj...myślisz, że tak łatwo go utrzymać :( ;)

Missima, a twój amant od siedmiu boleści już się spuścił do butetki ze smoczkiem, czy dziecko dalej głodne kwili w łóżeczku? :D

Gość sialala oooo letni wiatr
srutututut

Gość sialala oooo letni wiatr
Veru takie pyskate geby ladnie wygladaja wypelnione moim kutasem:D