Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaków

Nadchodzi trzecia okrągła rocznica katastrofy smoleńskiej, czas prawdziwych

Polecane posty

Gość Polaków

Polsko obudź się wreszcie!!!

Gość yyyyyyy321yyyyyyyyyyyyyyy321
No i ? I tak już mnie wkurwali 3 lata temu jak w tv przez tydzień tyllko o tym bylo 24 h na dobę. Już myślałem że sam popełnię samobója bo ile można? Mam ich gdzieś. Kaczora i tak nie lubiłem a po tej katastrofie urósł (dobre słowo w jego przypadku :P) do rangi bohatera albo męczennika. Tak jak go wszyscy nienawidzili to nagle go pokochali. Szkoda tych ludzi co zginęli ale prawda jest taka że nikt tam nie byl mi bliski i nie zamierzam tego przeżywać bo tego nie czuję.

Gość onabezogona29
Mi już też bokiem wychodzi ta katastrofa. Powinni wysłac jeszcze jednego Tupolewa i resztę tych bandytów wysłać do samego diabła

Gość errhehheh
o kiedy 3 to okragla rocznia? okragla to jest 10 czy 20 a nie 3!

Gość jjjjjjjjjjju
bo taka prawda, Kaczynskiego prawie nikt nie lubil a potem nagle wielkie wzruszenie, odprawiali szopke na Krakowskim Przedmiesciu, jak zwykle Warszawa musi cierpiec z tego powodu. A to marsze niepodleglosci i rozwalone przystanki, szyby i autobusy, a to kaczynski i szarpanina o krzyz, kurwa ile mozna

Gość jjjjjjjjjjju
powinien byc zakaz demonstracji w centrach miast, na pole kapusty pod Warszawe, tam prosze robic demonstracje :)

Gość xantrypa
a wiecie co - mi tam kazdego jest zal - ale poczytajcie sobie o zyciorysie braci i ich tajemnicach - to wtedy otworzycie oczy heeh!

Gość sdhfahf
A co to kurwa kogo obchodzi? Polacy mają znacznie większe zmartwienia niż jakaś katastrofa.

Gość Alanj1974
Ta już dajcie spokój z tym Smoleńskiem:( ile można to wałkować nawet ofiary przewracają sie w grobach pewnie:(

Gość idealny*
temat na uczuciowym