Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emgie00

czy moga to byc objawy ciazy?

Polecane posty

Gość emgie00

witam. od 8 dni spoznia mi sie miesiaczka. wczesniej mialam regularne 28-29dniowe cykle. a od kilku miesiecy mam je 30-35dniowe. strasznie bola mnie jajniki. az narywaja. czasem tak jakby ktos wbijal.mi w nie szpilki. oprocz tego moje piersi sa nabrzmiale i sutki sa bardziej wrazliwe i zaczerwienione. 3 tygodnie temu mialam krwawy sluz przez 2 dni po czym to zniklo... niestety to samo pojawilo sie po kilku dniach znowu. i tez trwalo krotko... myslalam ze.to przed okresem, ale go nie dostalam :( dzis zauwazylam tez ze moj mocz jest mocno metny a sluz czasem przypomina biala papke. mam teraz baaaaardzo duzo stresu, ale tez sporo razy kochalam sie z chlopakiem. czy to moze byc ciaza??:( testu jeszcze nie robilam bo ciagle mam nadzieje ze dostane.miesiaczke :( dodam jeszcze ze mam problemy z nerkami... niecale dwa lata temu mialam.ostre odmieniczkowe zapalenie nerek, bakteria E.Coli, 5 lat temu zapalenie.ukladu moczowego, i w tamtym roku rozne infekcje. Czy to problem z nerkami czy ciaza?? prosze.o.szybka odpowiedz. :(

Gość aaaaamia
A skad my to mamy wiedziec? Zrob test

Gość millinn
Oprócz drobnego krwawienia miałam to samo i byłam w ciaży. idź po test ;-))