Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę bardzo...

Zaczynamy starania z CLO

Polecane posty

Gość proszę bardzo...

Ja dziś wzięłam pierwszą tabletkę. Może macie ochotę się podzielić swoimi odczuciami, spostrzeżeniami, dobrymi i mniej wieściami?? Zapraszam razem raźniej i 3 mam kciuki by pomogło

Gość karotka2013
u mnie clo nie przyniosło rezultatów

Gość proszę bardzo...
Szkoda ja mam nadzieję że u mnie bedzie inaczej :)

Gość a u mnie i owszem
Mam dwojke dzieci dzięki clo

Gość proszę bardzo...
A czy brałaś coś jeszcze oprócz clo? pamiętasz czy owulacja była szybciej? Gratuluje i dziękuje że napisałaś:)

Gość a u mnie i owszem
Za 1 razem bralam clo od 5 do 9 dc, nie mialam monitoringu ani testow nie robilam, nie bralam zadnych lekow innych, ale mialam regularne cykle ( wczesniej staralam się 3 lata!) Za 2 razem cykle nieregularne, clo od 5 do 9 dc, robilam testy owu, owu przyszla 18 dc także z cala pewnoscia nie wczesniej, po potwierdzeniu ci|y bralam duphaston :) trzymam kciuki również za Ciebie :) podobno w 1 cyklu z clo 40% kobiet zaciaza a w 3 cyklach 80% :) reszta to potobno kobiety z "powazniejszymi" problemami... Takzjesli jedynym problemem jest kiepska owulacja to powinno pomoc :) jeśli się nie uda to idz do dr na monitoring najlepiej czy pecherzyk peka :) ja za 2 razem byłam sprawdzic

Gość proszę bardzo...
No ja nie mam stwierdzonych poważniejszych problemów tylko nie za duże pęcherzyki i za duże parcie na ciąże. Monitoring będe miała 14 dnia cyklu.

Gość a u mnie i owszem
A jakie normalnie masz cykle? Jak dlugie ? Kup sobie testy owu w aptece i bdziesz mogla kontrolowac cykl