Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna i zdemotywowana

kochani jak zrzucic brzuch i uda? ktos sie przylacza?

Polecane posty

Nie mam sily ani ochoty na cwiczenia, najchetniej lezalabym w lozku i czekala na cud ;( jak wiadomo nic sie samo nie wydarzy i trzeba ruszyc dupe aby osiagnac efekt... mam dopiero 22 lata a moja waga dobila do 94kg!!!;( masakra jakas... coprawda jestem proporcjonalnie gruba bo mam wciecie w talii,zachowane biodra etc,w opietej sukience wygladam calkiem sexy ;) ale co z tego skoro czar pryska z momentem gdy zaczynam sie rozbierac....fuj fuj fuj takie wyrazy nasowaja mi sie gdywidze swoje nagie cialo... hah nie wiem co moj facet we mnie widzi... ale niech to jednak pozostanie jego slodka tajemnica.... przechodzac do sedna- chce schudnac!! Tylko hmm jak? Najbardziej zalezy mi na zrzuceniu brzucha i robiacych sie faldek. Na pleceach...bleeeeee!! Udka tez chcialabym miec mniejsze . Troche sie boje,ze moje niewielkie piersi po cwiczeniach zrobia sie jeszcze mniejsze :// kochani...czy np sieczorami biegajac z psem,jezdzac na rowerze jestem w stanie schudnac? Dodam,ze ciezko mi o zbilansowana diete bo mieszkam z dziadkami,rodzicami i rodzenstwem i babcia gotuje dla wszystkich ;/ moze bede mniejsze porcje jadla? Jest tu ktos kompetentny kto mi dobrze doradzi? Albo ktos kto chce sie dolaczyc i potrzebuje grupy wsparcia? Jezeli tak,niech to bedzie taki nasz mini pamietnik:-)

Gość hahaha fajna jestes
Taka smieszna ;) ''udka''...ble...fuj fuj fuj...hahaha;) Ja mam odwrotny problem,nie moge przytyc :///

Przyjedz do mnie to w ciagu miesiaca Cie moge 'utuczyc' :p z tym to ja nie mam problemu...haha. Albo hmm operacyjnie,dam Ci troche a nawet duuuzo swojego cialka :p w sumie to dla 2 osob wystarczy ;) wiec wiecie gdzie sie zglaszac;pp

Gość hahaha fajna jestes
HahAha poleglam xd Ojj chetnie...gdyby sie tak dalo :(

Gość prawictwo pospolite122
spożywaj produkty o niskim indeksie glikemicznym nie wiecej niz 55 jak kasza , makarony al dente , ciemne pieczywo , nutella , ryż brązowy zakazane sa kopytka , smalec , chipsy , słodycze ( poza czekolada gorzką )

Gość daj foto
Ocenimy cie ;)

Gość Wali wszewski
Waliszewski przyznaje, że tzw. branża pozycjonowania dość często opiera się na próbach manipulacji wynikami. - Staramy się pomagać webmasterom tak, aby wiedzieli, jak najlepiej budować swoje strony i dbać o ich reputację w sieci oraz czego nie należy robić. Rynek również się cywilizuje, dzieli na „white SEO i „black SEO, opracowuje zasady i kodeksy etyczne. Temat nie jest prosty i z zasady doradzam dużą ostrożność. Jeśli twoja strona jest wartościowa, przejrzyście skonstruowana, to wyszukiwarka sobie poradzi, a użytkownicy ją znajdą. Nie warto ulegać pokusie poprawienia pozycji w wynikach kosztem naruszania wytycznych - stwierdza Waliszewski.

przynajmniej 4 razy w tygodniu na obiad kasza gryczana

Wstydze sie ;) dam jak juz bede very sexy girl :pp Hmm ja staram sie nie jesc slodyczy,raz za czas jak juz mnie najdzie mega ochota to zajadam jakies ciasteczka :p a moze ktos zna jakies skureczne tabletki ktore ograniczaja wchlanianie kalorii? Kurde...jednak prawda,ze tonacy brzytwy sie chwyta ;)

Najlepsze jest to,ze 200m od mojego domu wybudowali aquapark!! W tym sezonie musze tam isc i wzbudzac zainteresowanie facetow i zazdrosc girl...niech to bedzie moj cel :p juz sobie wyobrazam mnie w skapym bikini i szpileczkach...ahh kiedy to bedzie :( ... poki co moge ubrac na siebie worek z ziemniakow....buuuu :((

te produkty mozesz jesc w dowolnych ilosciach: Kasza gryczana - 40 Makaron z mąki razowej al dente Ryż brązowy - 45 Brzoskwinie z puszki - 55 Nutella - 55 Musztarda - 35 twaróg półtłusty Czekolada gorzka grzyby po nich uczucie sytosci trwa wiele godzin ..

ja ćwiczę z Ewą Chodakowską SKALPELA efekty już po miesiącu regularnych ćwiczeń, mnie też się nie chce ale się zawzięłam ćwiczę już trzy miesiące i mam nadzieję, że tak już zostanie polecam...poczytaj opinie innych kobiet to Cię zmotywuje ja zawsze jak mam chwile zwątpienia, czytam opinie kobiet na temat tych ćwiczeń

Gość przeczytalem twoje posty
I musze stwierdzic,ze masz wieeeelki dystans do siebie :s Fajna jestes :) ps: nie jedz slodyczy,nie jedz po 18, poswicz z ewa chodakowska. Napewno schudniesz :) trzymam kciuki.

nie musi rezygnowac ze słodyczy !! baton twix ma indeks 44 mars - 65 wiec zakup twix jej krzywdy nie zrobi .

Myslalam,ze nutelli trzeba unikac jak ognia,ze duzo kcal ma...:p Hmm chyba sie przemoge do tych cwiczen z ewa,slyszalam juz o tym wiele nieposzlakowanych opinii :) gosia 2404 a jakie efekty widzisz u siebie po miesiacu? Z jakiej wagi ruszylas ? .... dobrze,ze mieszkam w domu bo w bloku podczas cwiczen to jeszcze konstrukcja budynku moglaby zostac naruszona :p aaaaa kupie sobie jeszcze skakanke :)

Mrauhehe- moge Ci tylko pogratulowac i pozazdroscic wagi,zywie nadzieje,ze i ja wkoncu taka osiagne :) masz racje powinnam sie wstydzic,ale moim zdaniem grunt to zaakceptowac siebie ...mimo wszystko chce byc chudaaa...

frytki też maja duo kcal , ale ich indeks wynosi 92 wiec po zjedzeniu frytek po 2 godzinach stajesz sie głodna ,a na nutella ma indeks 33 wiec głod nastąpi nie wczesniej niz po 5 godzinach

zatem nutelle możesz bez obaw zakupić , frytki są zakazane

Gość wooow!!!!!
Masz 22 lata,wazysz prawie 100 kg i masz faceta?????

Oczywiscie ze biegając schudniesz. Najlepszy jest ogolnie trening kardio, troche biegu, marsz, bieg, marsz. W ogóle aeroby. :) Systematyczność i na pewno ci sie uda. No i zdrowa dieta, czyli posiłki mniejsze, wartościowe, ale wcale nie rzadziej spozywane. Powinno sie niby jeść 5 posilkow w ciagu dnia. Jeśli naprawde nie mozesz tego tak rozlozyc, nie pasuje ci, to jedz 3, ale zbilansowane. Śniadanie powinno ci dostarczać energii na caly dzien, wiec nie możesz go omijać. Obiad- możesz jesc mniejsze porcje, jak najbardziej, ale tez nie rezygnuj całkiem. Kolacja- wystarczy w zupelnosci ze zjesz sobie np. jakiś jogurt, sałatke (ale niskokaloryczną, a nie z górą majonezu...) no coś takiego lekkiego i nie musi być "do 18" wystarczy, że 3h przed snem zjesz ostatni posiłek. Więc jeśli kladziesz sie późno np. o 2giej, czy 1szej, to spokojnie, jedz nawet o 21, tylko mało, a nie cały talerz tlustych kiełbas ;). W miedzyczasie np. na 2gie śniadanie możesz zjeść sobie jabłko. Ogólnie błonnik ci sie przyda, możesz też np. do jogurtu dosypać troche otrębów. No i kolejna ważna rzecz- picie wody. Jakieś 2l dziennie obowiązkowo. Jeśli nie masz nawyku picia wody, staraj sie go powoli wprowadzić. Raz ze organizm jest nawodniony i lepiej funkcjonuje, dwa- twoj zołądek jest pełniejszy więc to, że będziesz jeść mniejsze porcje nie powinno być az takim problemem. Jak cie najdzie ochota na cos słodkiego jedz owoce. Aha, jeżeli np. pijesz herbate regularnie i ją słodzisz... To możesz te herbate z powodzeniem zastapic wodą. ;)

Prawictwo pospolite 122 dziekuje baaaardzo za wpisy :) wiele mi pomogles :) Wooow- a co a tym dziwnego? To,ze jestem gruba Twoim zdaniem znaczy,ze powinnam siedziec w domu,zamknieta w 4 scianach pod kluczem z zamknieta lodowka? Prosze Cie.... moj facet nie patrzy tylko na wyglad,choc ku Twojemu zdziwieniu powiem,ze mam duze powodzenie u mezczyzn bo potrafie sie odpowiednio ubrac,nadrabiam charakterem:-) a poza tym nie jestem brzydka,wiele osob mi mowi,ze jestem bardzo ladna tak wiec gruba nie znaczy gorsza....

Gość skad jestes??
Mozemy razem pobiegac :-) ja waze 102 :/ mam 28 lat. Woj.swietokrzyskie

No wlasnie ja uwielbiam wode ale gazowana ;/ musze sie tego nawyku pozbyc... Hmm troche daleko :( ja z dolnoslaskiego

przykladowy posiłek sniadanie chleb pełnoziarnisty z nutellą obiad - kasza gryczana kolacja chleb pełnoziarnisty z twarogiem półtłustym miedzy posiłkami budyń , kiwi , kilka kostek czekolady gorzkiej ..

Gość czyli T-MOBILE.
kup se ksiazke eway dąmbrawskiej jest terz na chomikuj i tam schudniesz i wyleczysz sie jedzac tylko warzywa

Gość czyli T-MOBILE.
W czasie kuracji zaleca się spożywać warzywa ubogie w substancje odżywcze takie, jak: marchew, buraki, seler, rzodkiew, pietruszka, chrzan, kapusta, kalafiory, cebula, czosnek, pory, ogórki, zwłaszcza kiszone, kabaczek, dynia, sałata, zioła, pomidory, papryka, jabłka, grapefruity, cytryny. Nie należy w tym czasie spożywać zbóż, orzechów, ziemniaków, strączkowych, chleba, mleka, oleju, mięsa, ani słodkich owoców. Są zbyt odżywcze, hamują utratę wagi ciała, co jest równo-znaczne z zahamowaniem procesów spalania własnych złogów tłuszczu i zwyrodniałych tkanek. Jednym z częstszych błędów kuracji jest dodawanie do diety warzywnej pokarmów wysokood-żywczych takich, jak mleko, olej czy masło, co przerywa odżywianie wewnętrzne. Ponieważ odży-wianie zewnętrzne jest wówczas nie wystarczające, więc może dojść do szeregu niedoborów po-karmowych i zahamowania procesów ustępowania chorób cywilizacyjnych. Nie należy pić mocnej herbaty, kawy, alkoholu, ani palić papierosów. Warzywa zaleca się spo-żywać w postaci surówek, soków, warzyw duszonych i zup gotowanych na wodzie bez tłuszczu. Ilość pokarmów jest dowolna. Godny uwagi jest fakt, że po kilku dniach diety znika uczucie głodu, co sprzyja ograniczeniu ilości spożywanych pokarmów