Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliano

Umówiłem się na dziś z pewną dziewczyną ale nie chce mi się jechać

Polecane posty

Gość Juliano

w czwartek zaproponowała spotkanie zgodziłem się z miłą chęcią, popisaliśmy trochę ale już od tamtej pory się do niej nie odzywałem. Co byscie zrobili na jej miejscu , czy taki ktoś miałby u was jeszcze jakąś szansę ?

Gość mlodamloda,978y7yhvgv
Nie szanujesz innych i tyle. Kiedyś to do Ciebie wróci. Nie lubię, jak ktoś się tak zachowuje. Jeśli coś Ci w niej nie pasuje, to po prostu powiedz to prosto z mostu i kulturalnie zakończ znajomość. Po co obić komuś złudne nadzieje? Myślę, że sam nie chciałbyś zostać potraktowany tak, jak Ty ją potraktowałeś.

Gość Juliano
A i jeśli ktoś by mógł doradzić, jak jej to wytłumaczyć bo nic mi do głowy nie przychodzi...

Gość Juliano
Bez kitu trochę pojechałem po bandzie a to naprawdę fajna dziewczyna . Jedyne co mi pozostaje to chyba przeprosić ją że taki niezdecydowany jestem...

Gość Juliano
Nie doradzi mi już nikt ?

Gość fdgfdgdf
umów sie z chlopami :)

Gość fgfhgf
ghgf

Kiedyś trafiłam na takiego faceta i to było jakieś nieporozumienie. Najpierw chciał się umawiać, po czym zaczynał kręcić aż w końcu odwoływał w ostatniej chwili. Później tłumaczył się, że nie chodzi o mnie tylko po prostu ostatnio nic mu się nie chce. Więc zapytałam po co mi w ogóle zawraca głowę na co odpowiedział: "podobasz mi się i nie chcę żeby ktoś mi cię sprzątnął sprzed nosa".

Gość Pozdrowienia z Bieszczad
Kobiety to szmaty i należy traktować je jak szmaty bo one to lubią wiele teraz zyskałes w jej oczach. Żałuj teraz że nie naslales na nią kogos kto by jej wpierdolil, zrozumiałaby że potrzebuje prawdziwego mężczyzny u boku czyt. Cb :) po takiej akcji waliłbys ja w odbyt aż by stekala z bólu, ale z wdzięczności zgodziłaby się na wszystko

Gość Juliano
Ponawiam , wcześniej nie było takiego natężenia na tym forum to też mało mądrych osób mogło się wypowiedzieć :) odniesie się ktoś jeszcze do pytania zadanego w pierwszym poście ?

Gość rzęsyyyyyyyy
Powiem ci, co bym pomyślała. Że jesteś burakiem i tyle. Tak się nie robi po prostu, ktoś do ciebie pisze (jeszcze kobieta!), to sie odpisuje i tyle, a nie trzymasz ja w niepewnosci jak jakiś mega dupek. Ja bym cie olała na jej miejscu. Uważam, ze takich typów jak ty trzeba gnębić i zrównać z ziemią :classic_cool: