Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na lato

JAKIE FAJNE KRAJE POLECACIE NA WAKACJE?

Polecane posty

Gość czekam na lato

oprócz Egiptu, Turcji, Tunezji, Bułgarii i innych tego typu

Gość przyszły tata
ostatnio byłem na Dominikanie... bylo bosko :classic_cool:

Gość szatyyyyyynka27
USA floryde

Gość b.e.a.t.a
Polecam Maroko - tanio, egzotycznie i roznorodnie. Szczegolnie jesli wybierzecie sie na wlasna reke. No i warto znac chocby podstawy francuskiego, bo po angielsku nie wszedzie mozna sie dogadac.

Gość to zalezy czego oczekujesz
po tych wakacjach. Zwiedzania? Lezenia plackiem na plazy? Rozrywki w stylu barow i dyskotek? W czasie naszego lata na pewno nie polecam wyjazdu do Meksyku, Brazylii. Tam jest teraz pora deszczowa wiec pogoda nie fajna. Do Meksyku leci sie w lutym, czy kwietniu. To samo Dominikana. Teraz najlepszy klimat jest w Europie, nie jest zbyt goraco, nie ma deszczy. A wybor masz ogromny - Grecja, Turcja (chociaz to tak pol na pol w Europie ;-) ), Hiszpania (wraz z wyspami Kanaryjskiki), Portugalia, Chorwacja. Kazde z tych miejsc jest przeurocze i zawsze mozesz wybrac to co najbardziej ci odpowiada.

Gość czekam na lato
nie nastawiam się na zwiedzanie, bardziej leniuchowanie, wiec ładna plaża i ciepła woda musi być, upal nam nie przeszkadza, no i życie nocne:) Dominikana nie bo bylismy na Kubie, zresztą tam najlepszy okres jest wtedy gdy u nas zima, Portugalia?nigdy tam nie byłam, ani nic o tym kraju nie słyszlam, jak tam jest?

Gość ewelina z koszalina
Hiszpania - Costa Brava polecam

Gość fanka lada moment będzie babci
Portugalia jest wbrew pozorom wilgotna, jest duszno i parno, w lipcu okropne upały i wilgoć od Atlantyku, mnie nie odpowiada klimat, ale w ramach zwiedzania to warto jechać

Gość b.e.a.t.a
Portugalia to taka druga Hiszpania, tylko woda zimniejsza.

a może Cypr, Ayia Napa, plaża piękna, woda ciepła( czasami były dni, ze był przypływ glonów, ale szybko je zebrali w sieci), zycie nocne bardzo bogate, cala ulica klubów dyskotekowych, wejście za free

Gość Zjednoczone Emiraty Arabskie
Hotel Atlantis The Palm -latamy tam co roku, pszczerze olecam.

Gość Zjednoczone Emiraty Arabskie
Atlantis The Palm to sieć hoteli, każdy zadowoli nawet bajbardziej wybrednych gości, a my jesteśmy mocno wymagający:)

Gość czekam na lato
Dubaj nam się marzy:), ale za bogato, zwłaszcza ze chcemy na 2 tygodnie

Gość czekam na lato
w zadnym europejskim kraju jeszcze nie byliśmy, zawsze dalsze kierunki, ale teraz kasy mniej,a każdy co innego poleca:)

Gość było i nie ma:(
Chorwacja, woda ciepła, a co do plaży to trzeba sobie poszukać odpowiedni region, bo plaże sa od kamienistych po piaszczyste

Gość dmet
Zgadzam się CHORWACJA.

Gość Gjmpgmt
Dubaj w wakacje jest nie do wytrzymania. Ja nie byłam ale mąż był z pracy. Nie dawał rady tam i z hotelu jak wyszedł to robił zdjęcie i uciekał. Nowa Zelandia jest cudowna i tajlandia-najładniejsze plaze na świecie, kręcili tam Niebianska Plazę

Gość chorwacja wcale nie
jes taka ciepla na polnocy, nie polecam Istrii, klimat jak w PL deszcz, zero roslinnosci poludniowej i zimno, poludnie owszem cieplo pieknie itp ale tzreba miec na uwadze ze jako taka Chorwacja to niekoniecznie jest fajna, tak smao jak Włochy na poludniu cud miod a w Alpach pizdzi :D

Chorwacja wcale nie jest ładna, trochę jej zwiedziłam, bo byliśmy autem, jedyne co mi się podobało to hotel, w którym byliśmy nic poza tym

Gość robta co chceta
Chorwacja jest nudna, dobra dla rodzin z małymi dziećmi i emerytów, w Hiszpanii to się dzieje:P, ja mam dwie nastolatki i nudzily się w Chorwacji a do Hiszpani znow chcą jechac

Gość czekam na lato
czyli Hiszpanie polecacie:), dzięki, przejrzę oferty

Gość u mnie w miescie kosztuje okol
Polecam wyjazd na Fuerteventurę - Hiszp

Gość Polska jest the best
:D

Gość czekam na lato
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Tymonka7777
Niemcy - jest tam wiele fajnych miejsc do obejrzenia a tutaj można znaleźć tanie loty do Niemiec www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-niemiec.html

Gość gość
Hej! Jeśli chodzi o bardziej egzotyczne kierunki to polecam Afrykę. Myślę, że nawet bardziej wprawieni podróżnicy zdziwią się jak dużo tajemnic ten kawałek świata skrywa. Ja polecam jeśli chodzi o miejsca to Namibię, a organizatorów ekspedycji - Wild Wind Safaris ( www.wildwindsafaris.com). Polskojęzyczna firma, bardzo dobrze zorientowana jeśli chodzi o wyprawy po południowej Afryce, w tym park Etosza czy Wiktoria i jej wodospady.