Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka cinka

najnowsza moda - LILKA

Polecane posty

Gość linka cinka

teraz co druga sie rodzi Lilka-poglupialyscie baby! rece opadaja jak po raz setny slysze czy czytam "Lilka" to sie na mdlosci zbiera. badzcie baby bardziej kreatywne!

Gość gdsdgsdsg
julki?

Gość karolina842424
Ja moją chcę nazwać Sonia - po postaci z gry Mortal Kombat. Tylko boję się, że w PL będzie się z imieniem psa kojarzyć. Co sądzicie?

Gość oj tammmm oj tam
Liliana

Gość jhghhj
ja nazwałam corkę Klara i dobrze że to nie jest oklepane imię

Gość kanały z bajkami
sonia?kurde fajne imie, tak jak maksio ale niestety jest to PSIE imię.

Gość kanały z bajkami
ja chcialam klarę, bo nieoklepane, ale mamy kostka, oby ludzie nie podlapali klary

Gość karolina842424
No właśnie, ludziom tu się z psem kojarzy...:o Zastanawiam się cały czas.

Gość sonia to ludzkie imie
jakbys dala na imie corce pusia czy burka to by bylo psie imie, nie raz byłam swiadkiem jak do psa wolali michal, czy michał to psie imie?

Gość ,,,,,,,,,
...

Cholera, Sonia psie imię? :D No ja w sumie psy lubie ale sama ich nie przypominam. Mnie rodzice dali tak na imię ale tu gdzie się wychowałam było bardzo popularne swego czasu, obecnie są Leonie, Julie itp. Wiecie co, każde imię w końcu będzie oklepane, kiedyś takim była Ania, Anita, Kasia więc zawsze któreś będzie drażnić.

Gość linka cinka
Sonia nie jest zla, brzmi normalnie! ja rozumiem te Klary, Blanki, Dagmary, Tamary. rzadko spotykane imione i nie wydziwiane jak Nikola (szczerze NIENAWIDZE!) Nadia, Dzesika i tych reszta ruskich dziewek do towarzystwa ale sie na rzygi zbiera jak widzisz kolejna Julke, Majke, Lene, a teraz ta LILKE nieszczesna! matki nie maja wlasnego rozumu? jak glupie leca za czyms co uslyszaly ale nie chca sie zastanowic. moze jakas madra matula Lilki sie wypowie? szczerze powiem-znajomi nazwali swoja corke kilka lat temu. bylo z 5propozycji ale wyszla w koncu Lilka. spoko-tyle ze teraz co druga Lilka i szczerze wspolczuje dziewczynie

Gość mi też się sonia
podoba. i mąż mi właśnie tę sonię w mortal kombat pokazał :-p

Gość linka cinka
droga Karolino, na pocieszenie Ci powiem, ze sasiedzi mieli yorka o imieniu Rita (tez badz co badz ladne i niespotykane imie) a ja to imie przyjelam do bierzmowania :) dobra, dobra-tylko ze jak Wam wsrod dalszych i blizszych znajomych urodzilo sie 4dziewczynki z czego 3 to Lilki i ta jedna zje*ana Nikola to ciekawe co byscie powiedzieli. u tu na kafe to co druga piszczy i cwierka ze Lilka i Lilka. szczerze przykro ze polowa ludzi nie uzywa mozgu

Gość SONIA TO NIE JEST PSIE IMIĘ!!!
Jest ładne. Mój pies to Franek, to ludzkie imię jak Sonia

Gość Sie_Zastanawiam___
A co was w tym drażni ?? Mnie bardzo się podoba imię LENA ,póki co mam chłopca,ale jak kiedys moze bede miała dziewczynke to mam nie dawac tego imienia bo jest go duzo?? bo jest oklepane?? I mam zrezygnowac z imienia które sobei dawno upodobałam?? :/

Gość taka sobie zwykła ja.
że niby Liliana to oklepane i co druga ma tak na imię? ja na koniec marca byłam w USC zgłosić narodzenie dziecka (nazwałam Liliana) i była to pierwsza dziewczynka o takim imieniu która została zgłoszona w tym roku. oczywiście w USC w moim mieście. urzędniczka natomiast powiedziała że ciągle przychodzą te od Len, Julek i Zosi.

Gość karolinicia
taka sobie zwykla ja. to poczytaj forum-co i rusz Lilka Lilka.

Gość u ciebie lilki a u mnie
się same Lenki rodza. Nikole i Lenki gdzie się nie rusze.

Gość a ja mam w nosie
U mnie na wsi to Eliza najpopularniejsza. I kenzo rzadzi ;)jak uslyszalam mame w parku wolajaca syna kenzo to myslalam, ze padne najpierw ze zdziwienia potem ze smiechu :D

Gość taka sobie zwykła ja.
no u mnie właśnie też imię Liliana nie jest popularnego. zresztą widać po tym że moja była pierwsza w tym roku.. nie sugeruje sie tym co pisze na forum. jak wybierałam córce imię to nie widzialam go na żadnym forum tylko Poprostu od dawna mi sie podobało., zawsze mówiłam że jak będę miala córkę to będzie Lilka lub Gabrysia. to drugie nie przypadło mężowi więc jest Liliana.

Gość kubelek
baby sa glupie i tyle-same nic nie wymysla tylko leca jak glupie za moda-PORAZKA!!!!

Gość a ja mam...
na imię Lilianna i mam 40 lat, wtedy to było imię nieznane i baaardzo rzadkie :)

Gość mamusia1986
wiadomo, że każda chce wygladać atrakcyjnie i elegancko. Panie wejdźcie do sklepu internetowego www.lolaandlola.com, tam mają naprawde ciekawe produkty, dla ciężarnych i puszystych pań, jest wiele ślicznych ubrań, kupilam bardzo ladną sunkienkę, ma wspaniały fason. Wyglądam bardzo ładnie, gorąco polecam bo ceny to też są przystępne.

Gość kubelek
mamusia idiotko-temat o modzie!? skad sie tacy kretyni biora to ja nie wiem.. rece idzie zalamac