Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaassddd

głośność na youtube

Polecane posty

Gość aaaassddd

Mam kilka list "ulubionych piosenek" i wkurza mnie, że jak skończy sie jedna, to muszę podchodzić do kompa i przyciszać kolejną piosenkę. I tak w kółko. NNie wiem dlaczego, ale wszystkie piosenki z automatu są na maksymalnej głośności ;/. Czy da się to jakoś zmienić w ustawieniach yt czy zostają tylko ustawienia kompa?

Gość bfdhsdfjshd
Głośność na youtube nie zależy od żadnego automatu, ale od jakości w jakiej jest wstawiane na youtube. Czyli... jeśli ja zrobię jakieś video z plikiem muzycznym i ten plik po prostu przycisze na programie, choćby audacity i dokonam zmian i w takim stanie użyję go do zrobienia video, wtedy ty go odbierasz tak, w jaki sposób ja go zmieniłam: zgłosiłam, ściszyłam, czy cokolwiek. Nie każdy używa plików oryginalnych i często ściąganych z sieci po "drobnych" zmianach dokonanych przez wrzucających je do sieci. I na tym to polega :)

Gość aaaassddd
Dzięki, ale chodziło mi o to, że ta, gdzie zmienia się głośność na yt przy każdej piosence mam ustawione na max. Jak ściszę do połowy i piosenka dobiegnie końca, to kolejna z automatu włącza się najgłośniej, jak się da, ten suwak od głośności znów jest ustawiony w najwyższej pozycji.