Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkanaukrainie

Mąż Ukrainiec nie chce mieszkać w Polsce;(

Polecane posty

dzięki:* dzisiaj mam wolne i juz jestesmy gotowi do wyjscia. Mam nadzieje,ze mala nie bedzie marudzic na zakupach.

mądralla---------, możesz mieć racje, mój narzeczony jest Polakiem kresowym, na Ukrainie mieszkał wiele lat i pije codziennie, nigdy nie widziałam go na porządnym gazie, ale minimum 6 piw dziennie musi być, dziwi sie, ze mam z tym problem. Dla niego to normalne, mowi że tak odpoczywa i jeszcze, ze tylko piwo gasi mu pragnienie. No kur...

Gość lolettaashmoore
Rzuć go! tego nie zmienisz,juz zawsze będą spotkania z bratem i imprezki i chlanie. Nie jestem jakas ksenofobka,ale ukraincy tak juz maja

Gość ..!kassie
Popieram. Moja znajoma też była tak głupia i wyszła a ukraińca a teraz płacze,że pije i,że ją leje. Co Ty w ogóle tam robisz? zabieraj dziecko i wracaj o kraju a na meża się nie oglądaj. Postaw ultimatum,ze przestaje,albo Ty wracasz do rodziców razem z córką. Niech wie,że nie ma zartów,bo tymczasem jemu sie zdaje ,ze jest na wygranej pozycji,bo Ty i tak nie odejdziez,bo chcesz za wszelka cenę mieć rodzinę. Tyle było chłopaków w Polsce napewno,a ty sobie kacapa wzięłaś. Nie dziwie się rodzinie. JUż teraz przekonuejsz się,że to dzicz.

Gość adrienbrody
Olej go. Po prostu. On cię nie kocha.

Gość nie dużo
No kużwa Ukraińcy przystojni? byłam tam wiele razy i z gęby same wieśniaki.Na weselu na ok 300 osób ,same muły ,kobiety są śliczne .Ja jestem kobietą.

Gość angeliris
no,ja się nie zgodzę, najgorsi są polacy. Biedacy z wielkimi wymaganiami i przykrótkimi penisami

Gość jhbjher
wszyscy ukraincy pija wiec nie wiem w czym problem,albo sie przyzwyczaisz albo odejdz.....co do urody to popieram gdzies tam wyzej ze z geby to czysta wiocha,mialam kochanka ukrainca i nie dosc ze brzydki to jeszcze sex porazka,msciwe to bylo jak mu delikatnie powiedzialam spi*er*dalaj to lazil jeszcze za mna kilka miesiac ,straszyl ze ma moc ze mysla moze mnie zabic ,kola przebijal w samochodzie az sie wku*rw*ilam i postarszylam policja i deportacja to sie odp.....lil,wspolczuje,twoj nigdy nie przestanie pic

Gość lilou78
jhbjher woow nieźle, też słyszałam,że ukraińcy są mściwi i kombinują. Oczywiscie nie wszyscy. Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Gość lilou78
poznałam jednego ukraińca na necie i chcialabym tez poznac jakies opinie, jak zobaczyc czy on chce tylko wizy

Gość sadkfdlf
patologia, ale tak to juz jest.Żaden polak cie nie chciał?

Gość rytytyutr
a czy nie ma szczęśliwych par polka-ukrainiec. a autorka rozwód i powrót do polski tyle mogę poradzić!! mnie też podobają się męzczyźni z UA ale nie straciłabym rozsądku.

Gość rytytyutr
a nie ma dobrych mężów Ukraińców, moja kuzynka ma męża z UA ona ma przewlekłą depresje i on opiekuje się nią, pomaga, wozi po lekarzach. I on jest lepszy niż wielu PL ale ja nie chce nawet nie wiem czy będę wychodzić za mąż bo i tak bezpłodna jestem.

Gość gość
podbijam...mm podobny problem,ale z rosjaninem

Gość gość
od razu chciałam zaznaczyć, że nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale znam sporo Ukraińców, więc chciałam wyrazić swoją opinie. Oni są fajni i przystojni, ale tylko jako koledzy do pogadania czy poflirtowania. Zauważyłam, że ich kobiety mają niewiele do gadania, niestety. Większość z nich lubi wychlać i się pobawić a kobieta ma w domu siedzieć i dzieci bawić. Oczywiście są wyjątki, ale raczej rzadko.

Gość Werka 123
autorko co u ciebie sie dzieje

Gość wielokropek falisty
zapomnij o tej polsce, nic tu nie ma ciekawego poza hordą chamskich, głupich ludzi...

Gość Werka 123
lena 0071 napisz jak sie uklada u ciebie? Czy twoj maz nadal pije?

Gość gość
widac ze nie wchodzi juz tutaj

Gość Andzia9832
Ty też chyba nie wylewasz za kołnierz, Ukraińcy przystojni? :D Dobry żart. :D

Gość gość
no przystojni sa a co

Gość gość
przegadaj mu. Bo szkoda waszego zwiazku. Brat go podburza, bo widzi ze wam sie uklada, a moze i w tobie sie kocha? bedzie ci bruzdzil na bank.

Gość gość
To ja, autorka. Niestety nasza rodzina nie przetrwała. Rozwiedliśmy się ,a ja wróciłam do Polski. Jest mi żal małej tylko,ale to była jedyna droga. Mój ex mąż wciąż chleje z bratem. On pracuje w straży granicznej, a wiec z kolegami też ma okazje. Ja powiedziałam dość. Od czasu do czasu płacze po pijaku do telefonu, grozi odebraniem sobie zycia, nastepnie odebraniem mi zycia,albo porwaniem dziecka. Normalka. Co ja w tym psycholu widzialam. Wkoncu zaczne go nagrywac. Na jego stanowisku powinien byc zrownowazony.

Gość gość
w sensie rozstaliśmy się, rozwód w toku. Na 1 rozprawie eks się nie zjawił.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś, że sie z nim rozwodzisz. Córka będzie Ci za to wdzięczna. Wiem co mówię bo jestem z takiej rodziny i nigdy matce nie wybacze, że nie myślała o mnie tylko skazała mnie na życie w takim domu :-(

Gość gość
Ten cały temat jest wypełniony uprzedzeniami do naszych wschodnich sąsiadów,a przecież na całym świecie zdarzają się źli mężczyźni, tak samo jak i dobrzy. Sama chodziłam kiedyś z Ukraińcem, ale niestety nie wyszło nam z mojej winy. Później chodziłam z Polakiem(tragicznym) i żałuję, że związek polsko-ukraiński nie wyszedł :(

Gość gość
A po co komu Ukrainiec? Oni są obleśni. Brzydcy po prostu. Każdy Polak to przy nich przystojniak. A to już wiele mówi. Ukraińcy wyglądają ciapowato. Widać, że nie mają dobrych genów.

Gość gość
Trzeba było nie dawać duu...y banderowcow.

Gość Gosc z Ukrainy
Mam nadzije ze ten ukrainiec juz nie pije, i oni juz szczescliwi:) Jak ukraincu ciekawo bylo poczytac co wy tutaj myszlicie o nas, nie bylem szokowany, bo polowa jest prawda. Ukraincy to przystojni ludzi, duze pracowite, i rodzinne, ale mamy problemy z alkoholizmem, niestety. Ale tutaj trzeba stawic ultymatuma, albo jakis kompromis:) P.s: Chcialem by poznajomic sie z polka:) Nie wiem czemu, ale bardzo kocham was:) I charakter z******ty!:) Mam nadzije ze kiedys spotkaje polku na moje zycie:) Wszystkim dobra, i szczescie z ukraincami/ukrainkami, kochajmosie:) p.sx2: przepraszam za moj polski:)