Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmareczkakaka

do oceny ile w skali od i do 10 tylko szczerze bez zlosliwosci

Polecane posty

Gość jedną nogą w rowie
daj normalne wyraźne zdjecie z bliska bo na tym to chuja widać :o i na chudą nie wygladasz

Gość Życzliwy facet
figura jest ok, bardzo kobieca 10/10

Gość pebbel
masywne pupsko - w sam raz do rżnięcia

Gość wreeeedota
trzeba być pustym jak murzyński bęben żeby szukac dowartosciowania na tym forum :(

Gość fbgfbn
zalezy kto jaki ma gust

Gość dagmareczkakaka
poczatek 4

Gość uuu ups
:D grubas

Gość zołnica
z tego zdjęcia nie można ocenić, czy ladna. Widać tylko, że bardzo krotkie nogi i szerokie biodra.

Gość dagmareczkakaka
z Katowic

Gość żeby tak ocenić...
murzyńskie rysy, krępy, zwalisty tulow, krótkie nogi 4/10

Gość dagmareczkakaka
zadroscicie mi po prostu, i to widac, na zywo tez czasem jakas laska rzuci ej ty spaslak, a ja na to nic bo wiem, ze to zawisc ludzka i zadrosc

Gość dam padam
Zgrabna dziewczyna, mila twarz, tylko zadbac o wlosy i mniej solarium i bedzie dobrze

Gość edfefeffe
tez myslalam ,ze w ciazy jestes z takim brzuchem

Gość Paole16
jesteście nie normalni każdy jest w jakiś sposób ładny, i nie powinno się w życiu kierować opiniami innych. Odzywki typu "jesteś w ciąży?", mają niby sugerować że masz duży brzuch, chociaż jest on normalny. Nie każdy jest idealny. Czy każda dziewczyna musi wyglądać jak lalka barbie?-czyli mieć przesadnie płaski brzuch jak decha? Nie przejmuj się "dziewczyna ze zdjęcia" jest bardzo ładna, i widać, że dba o siebie.

Gość dagmareczkakaka
JESTES SLICZNA!!!! nie przejmuj sie tymi komentazrami,sa przesiakniete zazdroscia !

Gość xcjsduwe
Ruchałbym cię mocno w odbyt

Gość cecylli
ale niby dlaczego ci ktoś zazdrości? zobacz jakie oceny dostałaś? przecież calkiem przyzwoicie jest dostać 4/10 to ile ty byś chciała? jest masa dziewczyn od ciebie ladniejszych i zgrabniejszych, chyba tego nie zanegujesz? dlatego dla nich trzeba zostawić oceny w granicach 8-9 a 10 to już najwyższa półka i chyba do niej nie pretendujesz?

Gość dam padam
Paole, problem w tym , ze ta dziewczyna wyglada jak lalka barbie. Solarka, makijarz i przesuszone wlosy. Choc figura bardzo fajna, to dziewczynie trzeba przyznac, nie jakis nedzny wieszak ani podtuczona. taiej figury to faktycznie mozna zazdroscic. Pierwsze zdjecie poprostu fatalne.

Gość cecylli
o! nawet ktoś dal 7/10 to co, źle? Przecież nie jesteś maszkaronem, bo każdy by dal 1-2 ogarnij sie i ciesz tym co masz nie trzeba być idealnie zbudowaną i piekna, by być wartościową dziewczyną ważniejsze też, by w głowie miec więcej i nawet pomyśleć zanim sie tu wystawi swoje foty, bo i po co? miejże choć trochę poczucia własnej wartości to i wygląd zaakceptujesz :)

Gość dagmareczkakaka
jak juz mnie krytykujesz to naucz sie ortografii makijaZ a tam wyzej to nie ja pisalam, nie chodze na solarium bylam nad cieplym morzem i stad opalenizna

Gość zabbadooo
ale niska kanalizacja :D

ja bym sie tymi ocenami nie przejmowal, moj typ jest inny moze kolegow jeszcze inny. ja generalnie lubie wysokie kobiety w sukienkach (sam jestem wyski i lubie ten styl), ale przeciez dziewczyna jest ladna, usmiecha sie, nie wiem co od niej chcecie...

Gość zabbadooo
jesteś mulatką?

Gość ajtam/
Oj ktos sie zapomnial I sam sobie komentarze pisze?? Haha . Idz ty sie schow dziewczyno.

Gość dam padam
dziekuje za poprawke, faktycznie blad. Al eprzepraszam to tylko z poprawna ortografia mozna sobie na krytyke wacpanny pozwolic? I nie skrytykowalam tylko napisalam ze moim zdaniem mogla bys o wiele lepiej wyeksponowac swoja urode gdybys bardziej zadbala o wlosy i byla bardziej naturalna. Mam rozumiec ze jedyne tolerowane odpowiedzi to tak jestes najpiekniejsza na calym swiecie?