Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick na kafe.terii

Czy warto obniżyć wymagania by poznać faceta, by być w związku ?

Polecane posty

Gość nick na kafe.terii

Jeszcze starą panną nie jestem, mam 24lata , bylam w jednym zwiazku, krotkim. Poznalam sporo facetow, mialam szanse na zwiazek ale nie chcialam. Zawsze bylo jakies ALE...trafiam na 'ciapy' , facetow w typie pana z korporacji. Schematycznych, przewidywalnych. Nie mam wielu wymagan. Chce by lubił i czytal ksiazki. Podroze, gdzies dalej niz do Egiptu. Mam marzenie objechac swiat i wtedy zdecydowac gdzie chce zyc. Zeby lubil aktywny tryb zycia. Rower zamiast samochodu, tenis zamiast ogladania eurosportu. Lubiacego muzyke, koncerty, dobrą kuchnie. Wyglad? Dobrze zbudowany lub 'byczek' bez nadwagi, usmiechniety, czysty, pewny siebie. Dobrze mi samej ale jednak czegos brakuje...

Ja mam inne wymagania względem mężczyzny i nie chodzi o to by facet je spełniał, ale by spełniał ogólnie nasze oczekiwania, by jego styl życia odpowiadał naszemu itp :)

Gość kmdpgdgmp
musisz szybko kogos wybrac, przed 30stką zostaną ruchacze, pojeby, młodzi rozwodnicy

Gość kafeteryjnaa
to ze ma wymagania to nic zlego, przeciez nie pisze ze facet musi miec milion na koncie i audi , to normalne ze szuka sie kogos o podobnych zainteresowaniach...

Gość dsfsdfds
po 30 często zostają porządni faceci bo dopiero ok tego wieku kobiety zaczynają dostrzegać ich wartość

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ile kosztuje taka podroz dookola swiata ?

Gość ekhem
dsfsdfds po 30 często zostają porządni faceci bo dopiero ok tego wieku kobiety zaczynają dostrzegać ich wartość" v wypierdalaj stad prawiczku

Bardziej racjonalne byloby wymaganie miliona i audi, niz oczekiwanie, ze jakis rozsadny facet bedzie sie z nia turlal po calym swiecie w poszukiwaniu sensu zycia🖐️

Fm no wiem, ale ja komus innemu odpisalem chyba:) a takich wariatow tez jest sporo, zwlaszcza na kierunkach artystycznych. Siostra mojej kolezanki studiowala filozofie, tam tez poznala faceta. Ona gra na flecie, on ma saksofonie i jezdza po swiecie. Obecnie chyba mieszkaja w Indiach;)

Gość dsfsdfds
ekhem 0 Co za agresja? Lepiej zażyj leki na ciśnienie bo nie wytrzymasz. :P

"Mam marzenie objechac swiat i wtedy zdecydowac gdzie chce zyc" ­ no to objeżdżaj. w czym problem? ­ po co ci do tego facet? czyżby miał być sponsorem tej wycieczki? :P

żabciu zakładasz że autorka obecnie nei podróżuje, nei żyje tak jak opisuje w wymaganiach wobec faceta?

Niczego nie obniżaj. Będąc z facetem który ma inne plany i marzenia nie będziesz szczęśliwa...on zresztą też nie.

Gość autorka chce wszystkiego
na jak najwyższym poziomie. super ciało, super kasa i bóg wie co jeszcze. Kobieto zejdź na ziemie.

"żabciu zakładasz że autorka obecnie nei podróżuje, nei żyje tak jak opisuje w wymaganiach wobec faceta? " ­ nie fikusiu, nie zakładam - ja to WIEM :)

Gość ytrhthhh
Autorko, a nie lepiej wspiąć się na wyższy poziom i poszukać ambitnego faceta... czy boisz się, że cię taki nie zechce? Dlaczego masz iść na łatwiznę i szukać faceta, który ma się do ciebie dostosować. To ty szukasz drugiej połowy, więc to ty się do niej dostosuj. Więcej wymagaj od siebie, bo widać, że spoczęłaś na laurach :-)

czyli facet musi sie dla niej poswiecic by ona po objechaniu całego swiata i zaspokajaniu swojego widzi misie za jego pieniadze wreszcie doszła do tego by spełnic sie i wiedziec gdzie chce spedzic reszte zycia :D

"skąd? oceniasz po sobie żabciu?" ­ nie, idiotko, jakbyś nie zauważyła, to nie ja mam problem ze znalezieniem faceta i nie ja zakładam te durne topiki :) ­ czyżby te wypociny były twoim dziełem?

Gość zeby aby to by byly zaby
Mnie rozwaliły "Podroze, gdzies dalej niz do Egiptu."

ty, ja , autorka - wszystkie mamy problem ze znalezieneim odpowiedneigo faceta :) autorka ma swoje marzenia (podróże) a oprócz tego ma potrzebę kochania i chciałby poznać bratnią duszę

Gość kolejna nieudacznica co
myśli, że facet jest to po by jej zachcianki i marzenia spełniał. Sama zarób dobie na wycieczki i podróżuj do tego facet nie jest potrzebny. Facet/ związek ma zapewnić bliskość, miłość

dlaczego zakłądacie że autorki nei stać na wycieczki i szuka sponsora? może np. ma bogatych rodzicow i stać ją? od razu klasyfikujecie dziewczynę, tylko dlatego, że Was nei stać.