Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie mam wyjscia juz

Czy sponsoring w takiej sytuacji jest usprawiedliwiony? :(

Polecane posty

Mam 32 lata, jestem osobą samotną ale mam dwojke dzieci - blizniaczki. Ich ojciec zwial jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy. Dziewczynki maja w tej chwili 8 lat. Ok 2 miesiecy temu stracilam prace. Nie moge znalezc kolejnej. Mieszkam w malym miescie, jest tu duze bezrobocie, bez znajomosci jest niemozliwe zeby znalezc prace... No i ja szukam odkad mnie zwolnili z poprzedniej ale kompletnie nic nie moge znalezc :( koncza mi sie juz oszczednosci. Niedlugo nie bede miala za co oplacic rachunkow i kupic jedzenia. Na moich rodzicow nie moge liczyc - matka nie zyje, a ojciec jest alkoholikiem, nie utrzymuje z nim zadnych kontktow. Moj kolega, ktory jest dosc ustawiony, wiedzac o mojej tragicznej sytuacji materialnej zaproponowal mi uklad - seks w zamian za kase. Powiedzialam mu ze sie zastanowie, ale chyba sie zgodze :( nie mam wyjscia.. niedlugo skoncza mi sie pieniadze, pracy nadal nie mam, a dzieci musza cos jesc i miec gdzie mieszkac :( co myslicie o tym?

Gość SW 1313
Skoro to kolega. Niech Ci tylko pokaże wynik badania, że nie hifa i możecie się ruchać.

Gość fajnego masz kolegę
który Ci nie chce normalnie pomóc, tylko musi zaruchać. fajnego masz kolegę, który z góry traktuje Cię jak dziwkę:)

Gość vgkguc
Nie jest to żadne usparawiedliwienie - możesz iść do caritasu czy innych pomocnych instytucji, które pomagają i dadzą jedzenie, nawet dom samotnej matki by Ci pomógł, gdybyś tylko chcciała, poza tym możesz zawsze wyjechać do większego miasta - owszem jest ryzyko, ale takie jest życie - w małym mieście możesz zdechnąć z głodu - w większym mieście są lepsze warunki z pracą i więcej instytucji do pomocy, trzeba tylko dobrze poszukać, trzymaj się ciepło i nie załamuj 🌻

Gość TOŻSAMOŚĆ BO urna
twoje wyboy i twoja odpowiedzialnośc za wybory

Gość msldak
Kolega wyraznie cie nie szanuje.Kto wie,jaka opinie zrobilby ci na miescie.Gdyby mu zalerzalo na twoim dobrym samopoczuciu zaproponowal by ci chociazby sprzatanie swojej chaty.Olej domorosłego alfonsa. Wiadomo dać d u p y najłatwiej,bo to jeszcze przyjemnosc,ale umyc 2okna za 50 zl...to juz trzeba sie napracowac

wiesz duzo bardziej bym wolala umyc te 2 okna niz jak to okresliles dac dupy, ale moze mi w takim razie powiesz gdzie? nie jestem w stanie znalezc zadnej, ale to ZADNEJ pracy nie chcieli mnie nawet na sprzataczke, nie mowiac juz o lepszych pracach

Gość gfhsznm
moglabys podac kontakt do siebie?

Gość dam padam
a tatus placi alimenty?