Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObsessionR

problem z... no właśnie...

Polecane posty

Gość ObsessionR

Witam, Na wstępie zaznaczę że będzie krótko, potrzebuję jedynie porady... odnośnie pewnej kwesti. otóż od niedawna jestem z chłopakiem. Było super, mega, zakochana jestem zabójczo, jak nigdy. Miłość mojego życia... wiedziałam o nim wiele i zanim zdecydowałam się z nim być nie przeszkadzało mi, że miał... przyjaciółkę od seksu. Tak, ja wiem że przeszłość nie ma znaczenia. Problem leży ewidentnie we mnie, bowiem odbiegam typem figury od tej ff (przyjaciółka od seksu) i od jego byłych dziewczyn. Przy czym nie porównuję się do byłych, tylko właśnie do niej! Co mam robić? Nie daje mi to spokoju... Dodam jeszcze że kumpel mojego chłopaka, na moje własne życzenie, podesłał mi rozmowy, w których mój ukochany wychwalał sobie jej ciało, że super, że zbyt dobre itp... Nie mogę tego znieść. Co mam zrobić? Widziałam zdjęcia tej dziewczyny, z twarzy brzydka w istocie, jak mówił... On nie chce rozmawiać na ten temat, bo to go drażni, w sumie nie dziwie sie. Ale mnie to zabija... Proszę o jakieś mądre rady :(

Gość poli-chromia
to znies jajko :classic_cool: