Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jffhjdshfs

Młoda dziewczyna i problem z hemoroidami

Polecane posty

Cześć. Mam 22 lata. Moim problemem odkąd pamiętam (myślę, że od ok 10 roku życia) są hemoroidy. Miałam wówczas problemy z wypróżnianiem przez długi czas (wiele lat). W końcu odważyłam się zapisać do proktologa. Boję się, ale jednocześnie wiem, że czas coś z tym zrobić. Nie wiem dokładnie jak to wszystko będzie przebiegać, czy hemoroidy faktycznie znikną (jeśli nie na zawsze to chociażna jakiś czas) itd... Problem tkwi w tym, że za tydzień wyjeżdżam z moim chłopakiem. Bardzo chciałabym seksu z nim, ale jednocześnie nie chcę żeby zobaczył co mam na tyłku. Poprzedni chłopak (mój pierwszy, obecny jest drugim), przyparty do muru przyznał, że trochęgo to odpychało (nie dziwię się). Zastanawiam się więc czy odmówić seksu i czekać do nie wiadomo kiedy, czy jednak to zrobić...

Gość Kto ma mnie znać to zna:(
Przecież jeżeli się kochacie, to hemoroidy wspólnie przeżywacie.:(

nie jesteś jedyną kobietą w tak młodym wieku która ma hemoroidy. Ja mam 20 lat jestem fryzjerka kilka kolezanek po fachu też ma ten problem a rowniez sa b.młode

Gość zlotowlosa z innego swiata
Na pewno bardziej typowe dla ludzi po 30 ale najwazniejsze to isc do dobrego lekarza. Z tego co wiem to hemoroidy mozna calkowicie usunac. A facetem sie nie martw. Jak kocha to powinien Ci pomoc..

Gość zlotowlosa z innego swiata
Na pewno bardziej typowe dla ludzi po 30 ale najwazniejsze to isc do dobrego lekarza. Z tego co wiem to hemoroidy mozna calkowicie usunac. A facetem sie nie martw. Jak kocha to powinien Ci pomoc..