Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agunieczka88

Co jemy i jak chudniemy:):)

Polecane posty

Hej wszystkim! postanowiłam załozyc taki wątek poniewaz chciałabym sie podzielic z wami swoja waga czyli tym jak chudne i i co zjadam w ciagu całego dnia. zagladam na inny watek ale tam zadko sie ktos odzywa wiec moze tu ktos przynajmniej bedzie??????od jutra bo teraz juz niedługo połnoc zaczynam pisac co jem i jaka jest moja waga i szczerze. obecnie waze 58kg przy wzroscie 158 a chciałabym wrocic do wagi sprzed ciazy czyli do 53kg. kto sie przyłączy???? ZAPRASZAM

Gość ellallasss
Fajny temat ale czy znowu topik nie upadnie? tez mam pare kio do zrzucenia i od jutra zaczynam odchudzanie

bynajmniej z mojej strony nie upadnie. bede starała sie go podtrzymywac lecz musi ktos byc ze mna bo sama jak tylko bede to przypuszczam ze mi sie znudzi. Ellallasss przyłaczysz sie do mnie i obiecasz ze bedziesz ze mna tu trwac???? napisz jeszcze ile masz wzrostu i ile wazysz oraz jaki chcesz osiagnac cel??

Gość assskowa
A ja od srody zaczynam takie zajęcia http://aqua-aerobik.pl/ Przyznam ze własnie mam nadzieje na to ze uda mi sie tez szybko schudnąć.

Gość solemiomio
Wszyscy wiecznie się odchudzają.. Nie lepiej było nie tyć?

dzisiaj na sniadanko kawusia rozpuszczalna i jedna kanapka z ketchupem bo na wedlinke jakos patrzec juz nie moge. teraz pije normalna kawusie i wcinam jabłko. moje wymiary to talia-85cm,pas-86cm a biodra-az 92cm. musze troche nad nimi popracowac hehe. obecna waga to 58kg(rowne):):):)zobaczymy jak sie wszystko w ciagu tyg zmieni. w niedzielle napisze jeszcze raz swoje wymiary i sie okaze a obecnie bede pisala co jem:):)

na sniadanko dwie cienkie parówki drobiowe z dwiema kromkami chlebka posmarowanego masełkiem do tego kawusia rozpuszczalna. nikt nie chce sie przyłączyc??

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
chlebka ,maselkiem kawusia rzygac sie chceeeeeeeeeeeeeee dzieczyneczko

jezeli chcesz to rzygaj mi to smakowalo a jezeli cos ci nie pasuje to sie nie wypowiadaj. mi to smakowalo. wiedzialam ze zawsze znajdzie sie ktos komu cos bedzie niepasowalo.

zrezygnowałam z tradycyjnego pieczywa:) jem chrupkie z serkiem Ostrowia:) czasem z jakąś rybą. Nie bardzo smakuje mi ten chleb z wedliną czy macie jakies pomysły z czym mozna chrupkie pieczywo jesc?:)

szkoda bo mnie własnie smakuje z tym serkiem :) ale przejada się wiec liczyłam na jakies fajne podpowiedzi:)

Ja jem wszystko tylko nie łączę węglowodanów z białkiem. Nie tyje i nie mam efektu jojo. Jednym słowem zdrowe odżywianie. Ostatni posiłek o godzinie 17 tej. Nie piję w trakcie jedzenia, tylko minimum 30 minut przed bądz 30 minut po. Jednym słowem zdrowe odżywianie. 2x w tygodniu chodzę na basen- żadnej innej gimnastyki. Oczywiście w lecie rower każdego dnia na świeżym powietrzu. 1x w mcu lewatywa- 2 dni w mcu same warzywa i owoce.

Gość to ja też coś powiem
- do posiłków warto dodawać chilii, cynamon(to raczej do herbaty) i imbir - przyspiesza przemianę materii - spożywać dużo produktów białkowych - sprzyja spadkowi wagi -zielona herbata, kawa zbożowa -dużo warzyw

Gość to ja też coś powiem
agunieczka88 - z ketchupu to raczej zrezygnuj, bo ma mnóstwo cukru :-)