Gość AWwww Napisano Kwiecień 6, 2013 Witam, Piszę tutaj, bo może ktoś będzie znał odpowiedź na moje pytanie. Mianowicie- moja mama cierpi na częstoskurcz. Leczy się na niego od 1,5 roku. Do połowy marca leczyła się tabletkami, które w jakiś sposób wszystko ustabilizowały. Ostatnio miała jakieś zawroty głowy, duszności, ściski w klatce, więc kardiolog przepisał jej holtery i badanie wysiłkowe. Holtery i echo ok, ale z wysiłkowego wyszły jakieś nieścisłości. Lekarz przepisał jej nitroglicerynę i powiedział, że jest możliwość wystąpienia zawału. Po takim stwierdzeniu uznaliśmy, że trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza. Ten zaś przepisał jej nowe leki. Po nowych lekach wystąpiły u niej częstoskurcze, które ostatnio miała jakiś rok temu. Stąd moje pytanie- czy może w trakcie brania nowych leków je przerwać i powrócić do starych, które jej pomagały? Dziś sobota, jutro niedziela, dlatego pytam Was. W innym przypadku zadzwonilibyśmy do lekarza, wiadomo. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach