Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donikcssdsa

Kobieta

Polecane posty

Gość donikcssdsa

Cześć, od jakiegoś czasu pisałem z dziewczyna, znam ja od dziecka. nasze rozmowy były niesamowicie szczere, zabawne i odkrywcze. Niejednokrotnie dzwoniłem(nie odbierała), po jakimś czasie dostawałem sms z jakimś tam wytłumaczeniem. Zawsze mówiła, że woli rozmawiać przez face. Aż w końcu dostałem zaproszenie na studniówkę, było super, widziałem zainteresowanie i ciągły uśmiech w moja stronę. Po studniówce zaproponowałem spotkanie(oczywiście przez face), ale powiedziała, że teraz matura i każda chwile poświęca na naukę (fakt, że jest kujonem), ale jak znajdzie czas i zrobi się cieplej to chętnie sie wybierze - na tym zakończyłem temat spotkania, po chwili lekko się posprzeczaliśmy i sie pożegnaliśmy. Jako facet nie uznaję wymówki, że musi się uczyć i w ogóle, więc śmiem twierdzić, że jest niezainteresowana itp. Teraz od miesiąca się do siebie nie odzywamy, ani ja ani ona. Czy dobrze postępuję????????? Brakuje mi jej troszkę! CO mam robić???? Proszę o odpowiedziiiiiiiiiii

Gość donikcssdsa
Odpwoeidzcie cośśś, bo dręczy mnie to od kilku dni

Gość aleksandra2xxxx...
napisz do niej...

Gość senseSensibility
czyli rozumiem ze masz z 18-19 lat? ja mam 20 , wiesz co mysle, ze dziewczyna nie wie czego chce, mówiles ze znacie sie dlugo, moze boi sie, to może odezwij się pierwszy...co masz do stracenia...jeżeli zabrala Cie na studniowke to przeciez cos tam czuje :) postaraj sie, a to ze woli fb..hmmm albo niedojrzala albo sie wstydzi :))

Gość donikcssdsa
tak, oboje mamy po 20, jak Ty. Chętnie się do niej odezwę, ale jak przez kolejne 3 miesiące mamy pisać i się nie spotkać - to nie mam ochoty na takie gierki. Chcę się spotkać, ale jak to rozegrać???

Gość to sie nie zanosi
nie jest zainteresowana albo jestes alternatywna opcja.

Gość senseSensibility
kurcze 20 lat to troche dziecinna, :( jeżeli Ci zależy hmm...napisz np. zwykłego jednego miłego smsa " co u ciebie, itp" odpisze Ci i na nastepnego od razu napisz ze chcesz sie spotkac pogadać...Może potraktuje to poważniej niz miliony bezsensownych wiadomosci na fb...sama wiem ze na fejsie to takie lanie wody...potem pewnie ciezko jej sie przelamac..

Gość donikcssdsa
Kurcze, ale to jest znowu proszenie się o spotkanie, napisała już, że się uczy, więc pewnie znowu napisze to samo!! alternatywa - nie sądzę, jej zachowanie na studniówce i jak piszemy też nie wskazuje na to, że jest niezainteresowana. Proszę o dalsze opinie!!!

Gość senseSensibility
Ty facet jestes czy taka baba jak ja? Ja to dopiero sobie naplatalam w zyciu a tez mam 20 lat! Badz konkretny!!!!!!!!!!Tak zapytaj sie jeszcze raz najwyzej Cie oleje i nie bedzie juz Ci jej tak brakowalo!

Gość donikcssdsa
Zawsze byłem konkretny babko! Jakiego pierwszego sms proponujesz?? "Całe świeta zastanawiałem sie co u Ciebie, więc co u Ciebie?"

Gość senseSensibility
nie :p " Hej :* co u Ciebie?" krótko :))skoro jestes konkretny to badz :))

Gość donikcssdsa
Teraz wsyłać??? haha Ten buziak też?

Gość senseSensibility
hah no co Ty ja chcesz budzic po nocy ;p czy buziak? nie nwiem, zalezy czy ona uzywa tych emotikon heheh ;))

Gość donikcssdsa
Taka noc, a jeszcze nie śpisz! Ona też raczej nocny marek! Jak Ci na imię?

Gość senseSensibility
Viola :)) a Tobie jak na imie?

Gość aloaloalo
powiem swoje: moim zdaniem życie masz jedno i warto iść za swoimi pragnieniami, szczególnie w kwestiach międzyludzkich, potem możesz żałować. Ja bym spróbowała.

Gość donikcssdsa
Tomek, odezwij się do mnie 697121940, sama się przekonasz czy Twoje rady pomogły.

Gość senseSensibility
ryzykowne z tym numerem ;p teraz 1000 takich Viol sie do Ciebie odezwie ;))

Gość donikcssdsa
Uciekam, dzięki za radę Wiolu! Wystarczy, że puścisz strzałkę i będę wiedział, że to Ty, te 999 wiol bedzie skazana na porażkę!