Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmateuska

jestescie tego zdania?

Polecane posty

Gość kosmateuska

Pierwsza milosc jest jak pierwszy snieg Kochana! Z ktorego najlepiej lepi sie balwana! Zgadzacie sie z tym?

Gość asdasdasda
Idź lepiej spać :x

Gość kosmateuska
nie chce mi sie spac nie mam ochoty chce pogadac w sumie o czymkolwiek moge tez ponarzekac na tesciowa..;/

Gość Lakszmi21
Pierwsza miłość może być albo super, albo totalnie do kitu. Fakt faktem - pierwszą miłość pamięta się zawsze nie ważnie jaka by była.

Gość Lakszmi21
Ponarzekac na tesciowa to ja tez bym mogla :/

Gość kosmateuska
ten niby wierszyk przeczytalam w zeszycie z wierszami mojej siostry (starszej o jakies 13 lat:), byl tam tez taki cytat: Roza jest piekna, lecz kole Kolac zadaje rany Tak cierpi czlowiek, gdy kocha, a nie jest kochany Lub: Zgine, nim zgina krzykne, ze gine przypadkiem! Caly czas o tym mysle, co to wlasciwie znaczy "ze gine przypadkiem"

Gość kosmateuska
do lakszmi 21 masz 21 lat? to ponarzekaj:)

Gość kosmateuska
mhm.. to ja ponarzekam.. bylam ostatnio na swieta wielkanocne.. rany, to bylo strasznie, chyba rzeczywiscie jej nie lubie;/, z przykroscia to stwierdza, ale ona strasznie sie we wszystko wpier... a ja jestem osoba, ktoa lubi decydowac o swoim zyciu moja tesciowa uwielbia szantarze emocjonalne.. lubie je stosowac, jak nie chcemy tam spac..

Gość Lakszmi21
Moja tesciowa twierdzi ze nie jestem odpowiednia partnerka dla mojego faceta, ze jestem ze "zlego domu" ze wszystko co zle to jest moja wina, na kazdym kroku sie ze mnie smieje albo mnie obraza ale robi to w taki sposob ze ja wiem ze to jest obrazliwe ale ludzie dookola tego nie widza i nie moge wprost jej tego powiedziec. nie cierpie baby...

Gość kosmateuska
do lakszmi rozumiem Cie, bo zazwyczaj dopier...... sie tesciowej nie jest takie oczywiste, niestety moj maz tez tego nie zauwaza;/ dlatego zawsze warto zadawac dodatkowe pytania: jak cos Cie zaniepokoi w jej wypowiedzi, to pytaj jej: a co mama miala na mysli? czyli rozumiem, ze wedlug mamy, wine za .... ponosze ja? i tak dalej A dlaczego niby nie jestes odpowiednia?