Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanArek______

Związek z nieśmiałą dziewczyną.

Polecane posty

Gość PanArek______

Jesteśmy razem od dwóch miesięcy, jest uroczą, łagodną osobą, ale ciągle sprawia wrażenie nieufnej, onieśmielonej i wszystko kończy się na pocałunkach. Wiedziałem, że jest nieśmiała i wiele w życiu przeszła, ale to z jakim lękiem mnie traktuje bardzo mnie przygnębia.

Gość pewnie przesadzasz nie jest
az tak źle

Gość PanArek______
Niby nie jest, miło spędzamy razem czas, troszczymy się o siebie wzajemnie, ale bywają momenty, kiedy ona z jakiejś nieznanej mi przyczyny zamyka się w sobie i potrafi godzinami nie odpowiadać na moje telefony, smsy itp. Jest strasznie zamknięta w sobie i mam wrażenie, że czegoś o niej nie wiem.

Gość moze miała przykre doświadcz
czasem tak jest

Gość PanArek______
Wspominała kiedyś o problemach w domu i jakichś przeżyciach w szkole, ale nie chciała powiedzieć więcej. Staram się nie naciskać, jestem ciepły i wyrozumiały, ale bywają chwile, kiedy mam dość. Ona chyba się mnie boi.

Gość jak sie boi tzn
nie zaufała nie zaufała odpowiedz sobie dlaczego

Gość PanArek______
Jak mam sprawić, by się otworzyła? Zależy mi na Izce.

Gość PanArek______
Właśnie szukam odpowiedzi i różne myśli przychodzą mi do głowy. Czy te złe doświadczenia to powodują?

Gość całkiem mozliwe jestes
z nia to pogdaj dlaczego ma do ciebie ograniczone zaufanie

Gość PanArek______
I ten brak seksu, chęci zbliżenia intymnego. Ostatnio o mało nie wylądowaliśmy w łóżku, było tak blisko, ale oczywiście ona nagle się przeraziła i mnie odepchnęła. Potem wyszła i odezwała się dopiero następnego dnia. Wkurwiłem się.

Gość albo ma blokade albo nie
podobasz sie jej

Gość PanArek______
Już pytałem, a ona na to, że "potrzebuje czasu", "że musi się otworzyć". A tu czas mija i mam wrażenie, że nawet na początku było lepiej. Nie wiem czy mam nadal trwać w tym związku i czekać aż się otworzy. Nie wytrzymuję też napięcia seksualnego. Ostatnio przespałem się z moją znajomą, co jest strasznie kurewskie z mojej strony, ale czułem się mega zdołowany...

Gość poszukaj nowej Izki
jak bedac z nia sypiasz z innymi to jest juz koniec moze Ona nie dla ciebie poszukaj kogos twojego pokroju

Gość PanArek______
Podobać to jej się podobam, od początku to była wzajemna fascynacja. Często mówi, że mnie kocha, że jestem dla niej bardzo ważny itp., więc myślę, że mówi prawdę.

Gość PanArek______
To było jeden raz, poniosło mnie. Byłem strasznie smutny, spotkałem koleżankę i upiliśmy się, no i stało się :( Wiem, że to było chujowe z mojej strony, fatalnie się po tym czułem, ale jestem facetem i mam swoje potrzeby. Chciałbym to robić z moją dziewczyną, ale jeśli ona ma taką barierę...

Gość lepiej poszukaj nowej
jak ty nie bedac jeszcze w formalnym zwiazku robisz boki to nie wrózy to szczescia dla was na potem szukaj innej Izki ta Iza nie dla Ciebie

Nie znamy jej ani jej rodziny ale na pierwszy rzut oka wygląda na ofiarę molestowania. Znasz jej starych i kawałek rodziny? może ugrzęzła w jakimś syfiastym układzie?

Gość nie płacz nad rozlanym
mlekiem tylko szukaj nowej Sam napisałes ze ani w gadce ani w łózku wam sie nie układa trzeba znalesc taką któa bedzie dla Ciebie i do tańca i do różnaca ta nie dla ciebie

Gość PanArek______
:(

Gość PanArek______
Ona mieszka tylko z matką i młodszą siostrą, ojciec podobno zostawił je, gdy były bardzo małe. Reszty rodziny nie znam.

Gość po co ta smutna minka
powinienes sie cieszyc umarł Król nie żyje Król idzie nowe

Gość emyly
Ale z Ciebie palant, jak Ci na niej zalezy to ja zostaw bo na nia nie zaslugujesz i wez sie za jakas puszczalska to sie spelnisz

Gość jej problemy rodzinne
nie rozumiem tu nie maja nic do rzeczy nie pasujecie do Siebie idzie Nowe

Pogrzeb w tym kierunku. Miałem podobną sytuację w sąsiedztwie, jednakże koleś zupełnie nie przykładał wagi do jej stanu i ona się zważyła.

Gość PanArek______
Miałem takie momenty, że chciałem dać sobie spokój, ale za bardzo mi na niej zależy, żeby sobie odpuścić. Do tamtej dziewczyny nic nie czuję, po prostu stało się i tyle :( Liczę na to, że ukochana nie dowie się, że ją zdradziłem, bo chce z nią być.

Gość PanArek______
Wyraźnie napisałem, że chcę z nią być, ale chciałbym, żeby mi zaufała i nie bała się już bliskości. Nie skrzywdzę jej.

Gość PanArek______
Czytałem i przyznam, że mnie zaniepokoiłeś. Myślisz, że może być ofiarą molestowania?

Gość PanArek______
Forum szwankuje. No nic, dobranoc.

Gość 20l:)zakochana szczęściara
Do PanArek______ Szczerze moim zdaniem skoro "nie wytrzymałeś" i przespałeś sie z koleżanka nie jesteś "Jej" wart. Rozumiem jestes facetem ale bez przesady... Kazdy normalny zakochany facet jest w stanie wytrzymać dla ukochanej;) Powiem Ci tak nie pytaj tu ludzi bo nic Ci o niej nie powiedza tak naprawe to tylko przypuszczenia jesli chcesz wiedziec dlaczego sie tak zachowuje porozmawiaj z nia tak szczerze. Zwykle każda dziewczyna na początku zwiazku jest nieśmiała tym bardziej jesli chodzi o sprawy łóżkowe :) Sorry za zdanie na początku ale tak myśle i juz.