Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gremlin182

Czy jestem w ciązy?? 6 testów Proszę o szybką odp

Polecane posty

ból brzucha nadal a miesiączki brak. Doszliśmy do wniosku że pojedziemy jutro na badanie krwi. Mam nadzieje że to nie jest ciąża i wszystko będzie po naszej mysli.

Gość cóż......
w ciąży na pewno nie jest chyba,że nie napisałeś tu prawdy i macie powód by tak myśleć, wymyśliła sobie dziewczyna ciążę , chodzi znerwicowana i to jedyny powód dlaczego okres jej się spóźnia a nawet jeśli nie to , to do lekarza bo może mieć zaburzenia hormonalne.

jakoś nie pasuje mi to na post napisany przez faceta, jakby za dużo szczegółów na które zwraca uwagę kobieta, owulacje, długość cyklu itp.. Musisz być nudny jak flaki z olejem i do tego ta konspiracja przed mamusią....

Gość Elaresaaa
Opamietaj sie, z czego miala zajsc? Z powietrza? Gumka + wyciaganie= 0 ciązy. Ona sie nakreca i dlatego boli ja brzuch i macie schizy. Nie ma ciazy .A jak tak dalej bedziecie do tego podchodzic to przypadkiem moze sie okazac ze jednak jest- ale w urojonej.

Tak jestem jej chłopakiem jak napisałem na początku postu jesteśmy ze sobą 3 lata i znamy sie od podszewki nie mamy żadnych tajemnic przed sobą. Może i jestem nudny jak flaki z olejem ale nie mnie to oceniać jestem jaki jestem i chce dla niej jak najlepiej

Gość olaboga!!!!!
a panna wie, ze na publicznym forum omawiasz jej miesiaczke, zyly na piersiach :D bole brzucha i ogolnie tak sobie z cala Polska rozmawiasz o jej intymnych sprawach? Idiota jestes!

Gość nie martwij się
Na 100% nie jest w ciąży. Piersi nabrzmiałe bo jest przed okresem, a @ brak bo się stresuje. Niech się wina napije, alkohol rozrzedza krew i @ się szybciej pojawi. Może warto pomyśleć o tabletkach...

Mam jeszcze dwa pytania co do tej brązowej wydzieliny. Czy jest to możliwe żeby tydzień po stosunku trwało wydzielanie się tej brązowej wydzieliny przez 2 dni pierwsze było dosyć intensywne. I pytanie czy jest możliwe żeby zamiast okresu (tzn że go nie ma do tej pory) że to jest spowodowane przez tą wydzielinę ?? Proszę o konkretną odpowiedź. A 2 pytanie czy test z krwi BETA będzie wiarygodny po 22 dniach od stosunku ??? PROSZĘ O KONKRETNE ODPOWIEDZI