Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co za pazerni ludzie

Polecane posty

oglądam program na tvn, małżeństwo posiada 2 mieszkania i zgłosiło sie do programu żeby wygrać kolejne dla córki :D

Gość lfkjgvplfkj
tez to widziałam,a ten tatusiek to zadufany w sobie buc... a ploza tym uwazam ze powinni dac ludziom biednym a nie tym co juz mają mieszkania chyba o to powinno chodzic, tak samo to małżeństwo z mieszkaniem,ona niespelniona gwiazda filmowa

Gość a co zazdroscisz
im biedaczko?

Gość sjcslk
Wow, ale z Ciebie faszionistka a mi cos kupilas? 1 przy nastepnych zakupach kup maciejowi pokazny korek do dupy

No wiesz co. Chorego, lezacego w lozku biednego chlopaka, chcesz dodatkowo smagac rozga? Jestes kobieta bez serca.

to tak jak z kobietami - jedne nie mają żadnego faceta,czy domu - a inne mogą ich dziesiątki bez problemu - gdyż pazerność kobiet dąży do nieskończoności

Gość Bloody
Dlatego właśnie nie oglądam telewizji:classic_cool: ­ No dobra, czasem Polsat News obejrzę:D

Gość ciekawa35
No tak... Elementy biedy I ludzkiego nieszczescia tajemnica sukcesu. TVN znowu zeruje na lzawych historiach. Najfajniejsza para ktora powiedziala wprost ze nie robia tego dla metrow tylko dla zabawy zostala wywalona z programu. Patologia i nieszczescia gora :D

ciekawa, nie widziałam innych par, tylko dwie (tą którą opisałam i tą którą ty opisujesz) i wyłączyłam telewizor.

Gość ciekawa35
Byl jeszcze ojciec samotnie wychowujacy corke, dreczona zona i dzieci bylego mundurowego ktorzy uciekali z domu zeby ich nie zatlukl... Bylo pare lzawych perelek. Wszystko nawet ok tylko ze znowu stawia sie na nieszczescia zamiast na kreatywnosc. Mogliby chociaz wymieszac towarzystwo jakos...a tak... No coz, bez ludzkich dramatow nie ma sukcesow innych.