Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

przeziebienie

Polecane posty

Serwus🖐️ Juz mi troche lepiej. Poza tym staram sie do wszystkiego podchodzic pozytywnie, np. dzieki kaszlowi cwicze miesnie brzucha;) do lata chce miec kaloryfer🖐️

Czesc:) Mam na imie Maciek🖐️ Tak, bede zyl, bo kaszel jest juz mnjejszy i nie taki suchy, tylko odrywajacy sie, a z nosa nie leci, tylko zalega.

bo kaszel jest juz mnjejszy i nie taki suchy, tylko odrywajacy sie, a z nosa nie leci, tylko zalega. zz o super dzięki za malownicze szczegóły

Tak, ale uzywam formy Maciek i tak tez sie podpisuje. Teraz zjem sobie bob z puszki. Nie ma przeciwskazan? I zrobie ten moj rytual, czyli aspiryna, tran, amol, herbata z cytryna. Palisz papierosy?

Maciej przeciez ładnie brzmi. co to jest bob zpuszki? papierosy? kiedyś tak, ale od dawna już nie. a co?

Nic, tak pytam. Myslisz, ze Maciej ladniej brzmi? Bob to jest takie warzywo. Latem mozna je kupic surowe u handlarzy na targowisku, poza sezonem mrozony z paczkach lub zapuszkowany w puszke. Bob z puszki.

Myslisz, ze Maciej ladniej brzmi? zz nie, nie mówię że ładniej raczej że równie dobrze

Dzieki, a Ty jak masz na imie? Tak, bób:) Nie, normalnie jem, choc wiecej na wieczor. Ok, to wcinam bob.

ja mam na imie retro:) zz to może zmień kolejnosć? że by wiecej rano a mniej wieczorem..? tak chyba lepiej dla zdrowia i urody:) zz fotki z sieci, nie przesadzaj:) myślisz że specjalnie dla ciebie poleciałam sfotografować bób z puszki...? :/ zz

Ladne imie, retro. Ja mam na imie Maciek, jak juz wiadomo;) na zdrowie i urode nie narzekam, ale staram sie zmieniac nawyki zywieniowe na zdrowsze. Moja kolezanka, ktora jest dietetyczka, ma mi nawet opracowac diete:)🖐️ Co do zdjec, to ja mam duzo fotek jedzenia, na jesieni odpalam z kumpela blog kulinarny i channel na youtube, gdzie bede gotowal na zywo i bedziecie mnie mogli ogladac podczas tworzenia.

Maciek, ty na pewno wiesz jak zmienic zdjecie w tle na fb. Pomoz prosze. Jakos sie zapetlilam i nie moge znalezc.

Teraz pykam z tel. Nie pamietam, ale kliknij na zdjecie w tle, powieksz je i tam gdzies powinna byc opcja do zmiany.

Gość Zgadzam się ...
Zgadzam się z retro - Maciej to naprawdę ładne imię. Nice ;)

Gość maciek kiedy bedziesz
pisał na forum o gotowaniu?

@maciek: zalozylem tam juz swoj topic, obecnie jestem na etapie selekcji kilku pierwszych przepisow.

Granica między życiem by jeść a jedzeniem by żyć jest bardzo cienka.. i łatwo ją przekroczyć. Będziesz kucharzem czy otworzysz własną restaurację?

@retro: zycie by jesc mnie nie interesuje, bo jestem fanatykiem wolnosci, poza tym uwazam, ze kazdy cywilizowany czlowiek powinien miec pod reka cyjanek czy inna trucizne. Z kolei jedzenie wylacznie, zeby zyc jest zbyt prymitywne. Ja w zyciu stawiam na balans. Na codzien zajmuje sie zupelnie czym innym. Kucharzem jestem wylacznie amatorskim, ale planuje stworzyc blog kulinarny i stworze go.

kazdy cywilizowany czlowiek powinien miec pod reka cyjanek czy inna trucizne. zz a to ciekawe w jakimż że to celu?