Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

przeziebienie

Polecane posty

Lakomczuchy sie najadly, a ona poniosla mysle wieksza kare niz jesli by jej strzelil w glowe.

Ale sama chyba przyznasz, ze powinno sie byc dobrym dla ludzi dobrych i zlym dla zlych, oczywiscie przy zachowaniu pewnych standardow zz czy ja wiem nie, raczej się nie zgadzam to takie jest jakieś...po linii najmniejszego oporu, lekko mdłe wygodnickie niezbyt ambitne i zieje dziwną prostotą która akurat nie jest tu niczym pozytywnym zz nie widziałam Obławy tak jak nie miałam odwagi obejrzec Róży zz

Duzo przymiotnikow, a nic konkretow🖐️ Dobry czlowiek w walce ze zlym czlowiekiem - przegra, poniewaz bedzie stosowal zasady, ktorych tamten nie uznaje. Dlatego ze zlym czlowiekiem nalezy walczyc na jego zasadach, a nawet byc jeszcze bardziej bezwzglednym, zeby byc skutecznym. Ale tu pojawia sie temat odrozniania dobra od zla. A prostota nie jest wada, tylko zaleta. Ja jestem czlowiekiem prostodusznym i prostolinijnym. Oblawe polecam, Rozy nie widzialem.

miej odwagę obejrzeć róże naprawdę film owszem ma elementy dość szokujące ale ogólnie jest wręcz miejscami nudnawy

chyba myli ci się bycie zym z byciem stanowczym i konsekwentnym jakoś nie słyszałam żeby resocjalizacja największych nawet skurwysynów polegała na robieniu im kuku, albo odpłacaniu pieknym za nadobne, czy postępowaniu z nimi gorzej niż oni ze swoimi ofiarami to są prymitywne teorie, tego CYWILIZOWANI LUDZIE nie praktykują, to jest droga do nikąd, eskalacja a może ty nie jesteś aż tak cywilizowany jak się tutaj chcesz namalować:)

miej odwagę obejrzeć róże naprawdę film owszem ma elementy dość szokujące zz Boje się jakoś nie trawię przemocy pokazywanej dosłownie i bez ogródek zawsze mi się wydaje że ktoś ma satysfakcję z tego że mnie zniesmacza

czy postępowaniu z nimi gorzej niż oni ze swoimi ofiarami x niestety a potem mamy co mamy mordy, gwałty i wynaturzenia- bo w sumie jedyną karą jest pooglądanie potem TV w celi owszem powinno się z niektórymi postępować gorzej niż z ich ofiarami

owszem powinno się z niektórymi postępować gorzej niż z ich ofiarami zz no dobrze, ale z jakichś względów się tego nie robi i raczej nie zanosi się na zmiany

zaraz tam przemocy głównie pokazane są aż do znudzenia sceny gwałtu szczerze powiedziawszy -tania sensacja jedynym elementem naprawdę chwytającym za serce jest ból bohaterki spowodowany chorobą

no dobrze, ale z jakichś względów się tego nie robi i raczej nie zanosi się na zmiany x tak jak już napisałam- niestety xxxx a jak ci podobał Hobbit , Ike? x różnie byłam na 3 D więc same efekty mi się podobały hobbita czytałam więc czekałam na ekranizację ale film zdecydowanie przydługi, poprzeciągany do granic wytrzymałości thorin to ciacho :classic_cool:

Gość ze swoimi bachorkami
bylas jak milo :)

ze swoim bachorkiem drugie jest jeszcze za małe na hobbita

Ja nie pisalem o resocjalizacji, tylko o walce w przeciwnikiem. A jestem na tyle cywilizowany, na ile zostalem wychowany, ale mysle, ze nie jest ze mna najgorzej;)

o rany:) powiedz od razu że jesteś zajebisty, i miejmy to z głowy :/

zgadza się równie przydatna jest umiejętność czytania między liniami:/

Gość Zuzanna Amelia & 12
Maciek jak Twoja powiesc ?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Chetnie bym przeczytala

Zuzanna: no masz to obiecane u mnie, jak juz wczesniej mowilem. W zwiazku z tym, ze Cie lubie dostaniesz nieodplatnie.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Dobrze. A jak ja cos napisze to tez podesle.

Gość ;) ;)
"za kilka dni jak wyzdrowieje, to zrobie fotke z piany, bo teraz mam przekrwione oczy i czerwony, opuchniety nos" Parę dni minęło, dawaj fotę z piany : )