Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy na to ludziska drodzy ko

LUBICIE SIEBIE? Macie poczucie, że jesteście COŚ WARCI? dlaczego?

Polecane posty

cO SPRAWIA, że dobrze o sobie myslicie, że wiecie, że coś jestescie warci? Skąd to poczucie własnej wartości?

Gość Bozena M
gdzies kiedys slyszalam, czy czytalam, ze tyle jestes wart ile dobrego zrobisz dla innych. To jedyna pozostalosc po Tobie.

a jak pomóc innym ?

Gość czy macie traumy z dzieciństwa
czuje sie jak śmieć, nic mnie nie trzyma przy życiu

Gość fdhgh
ze mnie sie w szkole smieli.bylam niesmiala,mam jeszcze zydowskie korzenie to wiecie masakra.z mojej jedynej przyjaciolki tez sie smiali ze jest uposledzona.teraz wyszlam ze szkoly.ludzie sa spok o,powazniejsi,ja siebie polubilam bo nikt mnie nie wytyka palcami

Gość oczywiscie, ze takxad
kazdy musi znalezc w sobie cos, co jest w nim fajne i kazdy to ma, tylko czasami sami u siebie tego nie widzimy. najwazniejsze, to zeby sie nie bac, byc pewnym siebie. jesli dopiero sie tego uczysz, to zacznij od analizowania czego w sobie nie lubisz, czego nie akceptujesz, co chcialbys zmienic, a co musisz zaakceptowac, bo np nic z tym juz nie zrobisz-niezalezne od Ciebie. przyklad: czujesz sie glupi. skad to uczucie? ile szkol skonczylem, zy moze to znak, ze powinienem pojsc dalej, np zdac matue. pozniej pomysl jakiej wiedzy odczuwasz braki i staraj sie poglebiac, jesli ciezko stwierdzic, to moze dobrze chcoiaz orientowac sie w biezacych wydarzeniach, co sie dzieje na swiecie. moze tak slyszac o czyms czego nie znasz, nie rozumiesz siegniesz po wiecej info itp. trzeba sie rozwijac, stawiac sobie cele. pomysl co chcesz w zyciu osiagnac, jaki byc, jak chcesz zyc. to dosc dlugi proces, musisz sobie wiele rzeczy przemyslec. zacznij pozytywnie siebie odbierac. i fajnie, jakbys mial wokol siebie odpowiednich ludzi, ktorzy widza cos wiecej poza czubkiem wlasnego nosa.

Gość czyzby up
_

chyba dlatego, ze od zawsze rodzice budowali we mnie poczucie wlasnej wartosci

Gość jikjioj
Bardzo pewni siebie sa zazwyczaj ludzie, ktorzy wiele soba nie reprezentuja, ale glupi ludzi nie sa w ogole samokrytyczni, wiec maja wieeelkie mniemanie o sobie

Gość nigdy nie miałam
czym większy pyszałek, tym większe z niego ścierwo w rzeczywistości obserwuję to stale!!!

Gość hfhghgfgh
Na pewno lubię w sobie swój wygląd.