Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmfzd

cholera, jak to boli... :(

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmfzd

Czy warto to w ogóle kontynuować...? :( Jest mi tak cholerie źle... Cokolwiek zacznę budować z nim, to jak domek z kart... :( Inni mają rodziny, partneró, dla których są priorytetem, ja słyszę, że ejstem szmatą.... Cholera, jak to boli...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
po prostu już mi się żyć nie chce... raz jest wspanialae, a 2 dni później znowu wszystko się rozpierdala za przeproszenem, bo ja coś powiem,z robię etc. co on nie uwaza za stosowane... :( tylko beczę zamiast wziąć się w garść i odejść.... :( bo trzymają mnie dobre chwile... :(

czy sa tu dziewczyny, ktore maja takie doswiadczenia za soba...? :(

Gość dziewczyna_po_studiah
mysle ze sa takie , tylko ze to sa przewaznie w takiej sytuacji jak ty :) sa dalej z hamami

Gość dqadew3rw
nie trzymaja ci e dobre chwile a jego kasa

mam rewelacyjna pracę i bardzo dbrze zarabiam... jestesmy razem ponad 5 lar... cholera, człwoiek cche coś trwałego zbudować, a tu wiecznie przeszkody... :(

Nie marnuj sobie życia z kims takim.Z pewnością zasługujesz na kogoś lepszego, kto Cię pokocha i doceni. Odpuść sobie takiego głąba! Doskonale Ciebie rozumiem że to musi boleć.Nie płacz, szkoda Twoich łez.Bądz konsekwentna w działaniu.Powodzenia Ci życzę🌻 🌻 Pozdrawiam serdecznie.😘

dziękuję... ja po prostu jestem w takim dole... nie wytrzymuję już zsama ze soba... mam wrazenie, ze mam depresje, juz nie mam sily... nic mnie nie cieszy.... :( jakiekolwiek sukcesy, bo on czasami potrafi zabic wszytsko... :( pozniej jest wspaniale i to mi daje ta cholerna zludna nadzieje... :( jestem tak cholernie głupa i naiwna....

Nie daj się nabrać na czułe słówka.Człowiek który kocha, nie zwraca się w ten sposób do ukochanej osoby.Z tego co piszesz facet Cię dołuje, pakuje w depresję!😠 Proszę Cie dla Twojego dobra, przerwij to i zacznij życie od nowa bez tego człowieka.Nawet jezeli nastepnego dnia jest niby dobrze, zapewniam że jest nieszczere z jego strony.Trzymam mocno kciuki za Ciebie,pa 🖐️

Gość niewiemkto
Znajdź kogoś kto cie będzie szanować a z tym zerwij. Żeby nie było rękoczynów itp

stwierdził tylko, zebym do tego nie wracala.... i znowu sielanka, nawet nie przeprosil...... czy to JA sobie wymyslam, czy to jest normalne, ze w takich sytuacjach tak bardzo sie przeszkadza...? proszę żeby ktoś się wypowiedział, bezstronnie a to patrzac... :(