Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna.sucz

chce sie odegrac na facecie. prosze o rady

Polecane posty

Gość zimna.sucz

moze to niektorych zniesmaczyc albo zdziwic, ale... poznalam jakis rok temu pewnego fajnego faceta. od razu wpadl mi w oko. probowalam delikatnie go podrywac ale nie ciagnal gry wiec sobie odpuscilam i zaczelam traktowac jak kolege po prostu. z czasem to ja jemu sie spodobalam. moze dlatego, ze raptem przestalam mu okazywac zainteresowanie? nie wiem. w tym momencie koles jest juz otwarty do tego stopnia, ze rzuca mi jednoznaczne aluzje seksualne, dazy bardzo mocno do fizycznego kontaktu, probuje dotykac kiedy tylko moze. ja z kolei raczej nie reaguje, ale tak sobie mysle, ze fajnie by bylo sie nim troche pobawic. myslicie, ze to bardzo chamskie z mojej storny, ze podkrecilabym atmosfere na maksa a pozniej go zostawila bez finalu, ze tak powiem? jakie gesty, slowa wedlug was beda mialy odpowiednia sile zeby sie nakrecil i chcial wiecej a na co lepiej sobie nie pozwalac?

Gość zimna.sucz
a dlaczego mialabym tego nie zrobic? mam ochote go troche ponakrecac. niech sie rozochoci a pozniej mu pokaze fige z makiem.

Gość Tylko pamiętaj, że to,
co Ty zrobisz Jemu wróci do Ciebie

Gość zimna.sucz
bla, bla. w zadna karme nie wierze. dostalam bezczelnego kosza na poczatku a teraz sie slini do mnie jak pies i chce mu zrobic podobny numer. tyle

Gość schowanywszafie
kopsnij mu sraki a po numerku powiedz ze winien jest ci 100 pln

Zacznij robić mu loda i jak już będzie dochodził to przestań i zakończ gierki :D Ja to przeżyłem :( Trauma do dziś :(