Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdmdmd

Czy to ciąża?!

Polecane posty

Gość mdmdmd

Mój okres miał pojawić się 27,28 marca, jak do tej pory nic się nie dzieje. Nigdy nie miałam takiej sytuacji, zawsze okres miałam regularny. Zrobiłam test, ale wyszedł negatywny. Z chłopakiem kochałam się w prezerwatywie i nie zauważyliśmy żeby coś pękło. Bolą mnie strasznie jajniki, kiedy dotykam podbrzusza jest twarde, oprócz tego leci mi biały śluz. Co się ze mną dzieje? Wizytę u ginekologa mam dopiero 16 kwietnia.

Skoro zabezpieczenie nie zawiodlo i test jest negatywny,to ciaze mozesz wykluczyc.

Gość aaaaanaa
a śluz jest "serowaty", grudkowaty? masz jakieś swędzenie, pieczenie? jesli tak to mozliwe że grzybica i przesunięcie okresu/możesz stosować invag dopochwowo i maść clotrimazlolum/-to się zdarza.Jeśli nie to pewnie jest jakaś inna przyczyna. Test powinien po spodziewanej dacie miesiączki pokazać już ciąże.Jednak na wszelki wypadek bierz kwas foliowy-to nie zaszkodzi.

Gość panikarAx22xxx
A czy test 45 dni po stosunku bd wiarygodny??? spóźnia się @, ale miałam w trakcie cyklu infekcje. Brałam Cicatridina globulki i Lacibios doustnie