Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magia świat.

Nie mam zainteresowań. Skąd wzięliście pomysł na swoje

Polecane posty

Gość magia świat.

....

Gość magia świat.
jedyne moje zainteresowanie to jak na razie seks analny i rimming. Uwielbiam :) ale poszukuje jeszcze takiej normalnej pasji

Gość magia swiat.
15:09 Podszyw :O

Gość magia świat.
15:14 podszyw

Gość bożena zachowaj spokój
moim hobby jest malowanie ornamentów roślinnych i innych wzorów dekoracyjnych na ściankach wanny świeżą krwią menstruacyjną wyciśniętą z tamponu. nie jest to zbytnio czasochłonne, zajmuje mi to jakieś pół godzinki dziennie, kilka dni w miesiącu. oczywiście pod wieczór, kiedy napuszczam wody, by się wykąpać, cały wzorek znika, a ja nazajutrz mogę stworzyć nowy jeszcze bardziej misterny i oryginalny. ..skąd pomysł? otóż, siedziałam kiedyś na kiblu trzymając ściśnięty tampon w wyciągniętej ręce, krew kapała na podłogę tworząc różnych dziwnych kształtów plamy i wtedy doznałam olśnienia! tak, w ten właśnie sposób pragnę wyrażać swoje wnętrze, tak chcę się spełniać artystycznie! subtelne piękno, nietrwałość, jak również swego rodzaju mistyczny charakter tej formy sztuki sprawiły, że pokochało ją od pierwszego spojrzenia wiele osób mających tę niezwykłą okazję odwiedzić moją łazienkę za potrzebą; w ich gronie znalazły się m.in. tak zacne i znane w dzielnicy osobistości jak listonoszka czy ksiądz proboszcz. wiem i są to prawdziwe i potwierdzone informacje, że tego typu hobby uprawia już w moim mieście przeszło 100 osób! aktualnie zastanawiam się nad utworzeniem dla nich fanpejdża, na którym mogli prezentować swoje prace i wymieniać się wskazówkami co do technik malarskich :)

po prostu jedni malują, czytają literaturę, uczą się języków obcych, podróżują, a inni wolą iść spać- np ja :)