Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia12136

Miłość, zazdrość

Polecane posty

Gość Nadia12136

Witajcie . Pisze tu bo już nie wiem co robić. Mam chłopaka. Jesteśmy razem już prawnie rok. na początku było wspaniale ale od jakiegos miesiąca coś się psuje. Jestem dziewczyna dość atrakcyjna i prawda jest taka że wzbudzam zainteresowanie u chłopaków. Mój chłopak jest osoba strasznie zazdrosna, dochodzi już do tego że zabrania mi nosić jakieś ubrania, i przyjmować znajomych na fb, gadać z chłopakami itd. Już nie wiem co robić. Okazuje mi uczucia, mówi mi co 5 min. że kocha ale.. ta zazdrość zaczela mnie męczyć, powiedziałam że to koniec a on zniknął na cały dzień i noc żebym zobaczyła jak to jest bez niego. Było koszmarnie, płakałam , cierpiałam. Dziś zaprosił mnie kolega na fb a on żebym go odrzuciła to powiedziałam żeby dał spokój bo to tylko fb on natomiast strzelił focha, powiedział że już ma dość , że chce się zabić, że wolę kolegów , że nie kocham go a ja oczekiwałam tego że będzie walczyć o mnie a on tak po prostu mi takie rzeczy pisze . Pomóżcie mi bo nie wiem co mam robić , bardzo go kocham, zależy mi na nim ale też chciałabym żeby walczył a nie tylko śmiercią straszył. Bardzo licze na wasze odp.

Gość Nadia12136
Dodam że naprawde jest we mnie wpatrzony jak w obrazek. Każdemu o mnie mówi, planuje założenie rodziny , nie patrzy na inne, nie gada z nimi nie pisze no ale jego zazdrość mnie męczy.