Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Travella24

Jakie miejsce polecacie na zagraniczne wczasy za 2500/os?

Polecane posty

Gość Travella24

Mam 24 lata mąż też. Oboje nigdy nie byliśmy za granicą. Chcemy spełnić swoje marzenie i pierwszy raz lecieć samolotem do jakiegoś kraju gdzie będzie ciepło, piaszczysta plaża i palmy. Czy znacie jakieś miejsca dla młodego małżeństwa na udane wczasy ? Interesuje nas wyjazd zagraniczny koniecznie nad morze. Mamy uzbierane 6000 ale 1000 chcemy zostawić na kieszonkowe, a więc zostaje nam 2500/os.

Gość Travella24
Nikt nie był za granicą czy dlaczego nic nikt nie podpowie ?

Gość latający cyrk Monthy Pytona
palma rosnie w warszawie, piasek masz w rewalu a ciepło na solarium

Gość Travella24
masakra jaka idiotyczna odpowiedz

Gość japapapa
My byliśmy w Hiszpanii na Costa brava i było bardzo fajnie :)

Gość w tej cenie za os napewno Egip
t wchodzi w gre, i tego typu, czyli Turcja, Tunezja,

Gość Puchatka Kubusia
Idź sobie do biura podróży i przejrzyj oferty będziesz szybciej wiedziała co gdzie ile kosztuje, pamiętajcie koniecznie o dobrym ubezpieczeniu, te biura podróży tak szybko bankrutują że aż strach jechać bez jakiegoś zabezpieczenia finansowego.

Gość w tej cenie za os napewno Egip
chociaż możecie się zalapac na super lasta, jak jesteście czasowi, nam z 3 biur podrozy przysyłają na @ oferty i jak nam pasuje to lecimy, nieraz za male pieniądze do 4- 5* hotelu

Gość gość
Na tanie wczasy z pewną pogodą polecam Bułgarię - jest tam wiele uroczych miejsc, a ponieważ Bułgaria nie jest w strefie euro - ceny przyzwoite, praktycznie na każdą kieszeń . Więcej szczegółów : www.notkizwakacji.blox

Gość gość
Bułagaria... kiepski wybór. wakacje dla biedoty, jak kogoś stać na zagraniczne wakacje to tylko Bułgaria. POlecam Grecje i Hiszpanie. za 2,5 tys za osobę to można wybierać.

Gość gość
bo kafeterianki tylko lataja do Bułgarii za 800-900zł:D one nie wiedza co to prawdziwe wakacje:D

Gość gość
no sorry, ale za dobry hotel w Egipcie placi sie wiecej niz 2500, a wiem bo mamy juz rezerwację, za hotel 5* 3300/os tańsze sa lipne

zależy co lubicie. Jak siedzenie w hotelu przy basenie to idzcie do biura podróży. A jak lubicie ciekawe wakacje to sami sobie zarezerwujcie hotel, pensjonat bądź apartament. My tak robimy od zawsze i jest ok. trochę tu troche tam. Polecam Albanię, Czarnogórę, Chorwację, Indie piękne plaże na Goa.

Gość tylko mazury
z ta garstą drobnych, no konam jak czytam ze ktos ma pare groszy i mysli o wakacjach:D

Gość prosze propozycje:)
haha, mamuski z kafe tylko do Buglarii jeżdzą:D i nie wiedza co polecić:D ja od siebie polecam(z tym,ze o nizszym standardzie w tej kwocie bedzie napewno):Chorwacja(ale kwatery nie hotel),wyspy grackie,Egipt, Cypr Malta, Portugalia, Albania tu spokojnie mozecie sie wybrac w podanej kwocie, no i blisko:)

Gość nastepna ignorantka
1000zł na kieszonkowe, to jest niecałe 250 euro :D z taka kasa to tylko nad morze i to polskie:D

Gość gość
kieszonkowe:D, dobre:D

Gość gość
faktycznie, lepiej gdzies w PL sobie znajdzcie wczasy bo z ta kasa :D to zbyt wiele nie zwojujecie. No, chyba, ze jakies podrzedne hoteliki :P I to kieszonkowe....? Na dwa dni chyba :D

Gość gość
4000-6000 spokojnie wystarczy na zagraniczne wakacje. Najlepiej jechać pod koniec sierpnia. I szukać z wyzywieniem. Ja tak byłam z rodziną i było świetne. Hotel nie jakiś super,ale nie najgorszy,czysto,miło,basen itp. Szukaj promocji. My byliśmy i było super.

Gość gość
4000-6000 zł oczywiscie.

Gość gość
4000-6000 zł oczywiscie.

Gość gość
tez mnie rozwalilo 1000zl na wydatki, co ona chce za to kupic, loda? albo wodę, przy tanim hotelu to polowa kieszonkowego pojdzie na lezaki i parasol

Gość gość
*3000 za dwie osoby oczywiscie, all inclusive, jesli chcecie zwiedzac to dodajcie jeszcze okolo 1000-1500 zl no i "drobne" na pamiatki itd

Gość gość
no tak, pustaki tylko d*pe w piachu wygrzewaja:D a cos zobaczyc(piramidy, Luksor, jeep safari) z 1000zł:D ale niektorzy musza sie pochwalic ze byli w Egipcie a ze nic nie widzieli to juz nie wazne, zenada:D

Gość Travella24
no i dobrze, mam tyle i za tyle chce jechać, nie mam zamiaru nic zwiedzac, bo mnie to nie interesuje, jade plazowac i pic drinki poza tym poklocilam sie z mezem o wakacje i jade sama tylko ze jestem blondynka to starch samej do Egiptu

Gość Pustak to chyba Ty
My wydaliśmy 4,5tys zł na 3 osoby( w tym małe dziecko). 1500 zł wzięliśmy na luxne wydatki. Wyżywienie itp było wliczone w cenę na hotel,nocleg. Zwiedzaliśmy,ale ja tam bardziej lubię luniochowac na piaszczystej plaży niż łazić :D

Gość gość
no wlasnie, tylko pustaki tak sie urlopują, blondi niunie z cellulitem:D

Gość gość
a potem sweet focia na fb z podpisem"cudowne wakcje w Egipcie"':D

Gość gość
tak sobie tlumacz i czekaj na lasta:D normalni ludzie planuja wakacje w sezonie, a nie za grosze poza i udaje ze tak lepiej:D ale tępa dzida:D

Gość Travella24
oj przestancie juz, pewnie kazda w d***e byla i c***a widziala:D przejrzalam oferty i wiem jak to wyglada cenowo