Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Travella24

Jakie miejsce polecacie na zagraniczne wczasy za 2500/os?

Polecane posty

Gość gościu ale o co ci chodzi
Bo nie rozumem? Obrażasz kogoś bo jeźdźi na promocji za mniej i pod koniec sezonu? O co z tego? Lepiej tak niz wcale. Wiesz ile rodzin pewnie nie wyjedzie nigdzie! zlosliwosc nie zna granic!

Gość gość
można wyjechac tanio i super. Ja byłam ze swoim mężem i córką daliśmy 4000zł. Był to koniec sierpnia. A Ty na pokaz pewnie na fejsa wrzucasz piramidy zdjęcia co się tak mądrzysz :) Ja akurat wolę na plaży leżeć. I tak ciesze sie ze wyjechać mogę za tyle niż nigdzie :P

Gość gość
Buahahahahaha! Bida kafeteryjna ruszyla na wykup wakacji, hahahahahahah :D

Gość gość
laska, ja nawet nie jestem zarejstowana na fb, to to dobre tylko dla lanserow:D takich jak ty:D fotke cynie i na fb a to moja niunia w baseniku:D hahahah

Gość gość
no tez mnie to rozbawilo, najpierw pisza ze zarabiaja 1300 a potem o wakcjach:D oj fantazja ludzka nie zna granic:D

Gość gość
a napewno ze swoim męzem:D

Gość gość
taaa, kazda z kafe jeżdzi na wakacje:D ale na wies ziemniaki na zime zbierac a tamta o Egipcie sie rozmarzyla:P

Gość gość
ale wy jestescie glupie:D myslicie,ze nikogo nie stac na wczasy bo i was nie stac:D no wspolczuję, wy dalej bedzicie na kafe siedziec a ja na Majorce sie opalać, buziaki:)

Gość Travella24
moglam sie tego spodziewac, 2 rzeczowe odpowiedzi a reszta to mendy kafeteryjne, zegnam

Gość gość
w tej kwocie w C**jogrodzie powinno wam starczyc:)

Gość gość
Ja zamowilam dzisiaj fajny 4 gwiazdkowy hotel w Grecji za 2500 na osobę z opcja all inclusive Więc spokojne za takie pieniądze znajdziecie coś dla siebie a tych tu anonimowych gości nie słuchaj. Pewnie nigdzie nie byli tylko sie potrafią madrzyc

Gość gość
hahah, ale ty tez jestes anonimowym "gościem" :D ta do Grecji to wam starczy, bo u nich krysys i za grosze tam sie mizna wybrac

Gość gość
Zwazajac na fakt ze oboje z narzeczonym mamy zapierdziel w sezonie i dopiero we wrzesniu mozemy wygospodarowac chociaz tydzien. A nie ze skapimy na wyjazd :| ale wy glupie i zazdrosne c**y jestescie. Wiedzialam ze zaczniecie jadem pluc z zazdrosci :D autorko nie przejmuj sie i tak jak mowilam zajrzyj do biura podrozy oni napewno Ci cos zaproponuja ale naprawde Egiptu nie polecam miedzy czerwcem a sierpniem. MASAKRA chyba ze ktos lubi temperatury powyzej 40 STOPNI-nawet basen i drinki nie pomagaja ;) zycze Ci powodzenia i super wakacji :D

Gość gość
Co z Grecja jest nie tak?

Gość gość
z Grecja jest ok, tylko pisze,ze tanio, bo u nich kryzys i nastawili sie bardzo na turystow:) wiec ceny bardzo spadły:)

Gość gość
No i dobrze ze spadly. Przeciez Grecja to piekny kraj a o to chodzi czyz nie?

Gość gość
Spokojnie za tą kasę znajdziecie fajny hotel w Grecji, ja polecam Kretę, bo byłam i jest fajnie. Warto wypożyczyć samochód i samemu pojeździć, a jeśli wycieczki to (o ile radzicie sobie z angielskim) lokalne biura podróży, bo rezydent doliczy sobie opłatę nawet za kupno biletów na prom :/ Najlepiej wybierz się do biura podróży (albo jeszcze lepiej do multiagenta) i poszukaj wczasów.

Gość gość
hahah,pewnie truskawkami z narzeczonym handluje na rynku i ma zapierdziel:D dobre:D a potem na wakcje

Gość gość
Jeśli bym napisała, ze jadę na Malediwy to byście mnie tu zjebutaly, ze sie chwale Skoro udało mi sie znaleść ciekawa ofertę last minute tez złe bo to Grecja Nie mozna taka nienawiścią do wszystkich palac

Gość gość
Wiesz co to branza deweloperska i budowlana? Pierwsze slysze zeby truskawki byly do sierpnia haha jakie wy jestescie dowc*pne :D

Gość gość
taaa, deweloperka z takim poziomem inteligencji i jeszcze na kafe siedzi:D dobre, pozdrawiam, pa sciemniaj dalej, tu duzo tepych mamusiek siedzi, moze ktoras to lyknie:D i jeszcze jedno-pamietaj,ze na kafe sa rozni ludzie, chyba wiesz o czym piszę;)

Gość Glamoura
Powinnaś zapytać raczej - jakie biuro. Za mniej niż 2500 zł da się pojechać w wiele miejsc. Ja zawsze jeżdżę za mniej niż 2500 zł: do Tunezji, Egiptu i Bułgarii. Zawsze staram się kupić coś first albo last minute. Dobre oferty ma biuro Bee Free, oprócz lastów i firstów mają też Super Środy, gdzie mają oferty naprawdę po taniośc****olecam poszukać.

Jeśli dopłacicie po ok 500 za osobę macie szansę na naprawdę fajne hotele w większości kierunków nieegzotycznych. Z mojego doświadczenia polecam w tej grupie cenowej Maderę, Turcję (objazdówka-cud/malina). Ładnie było w Ayia Napa na Cyprze. Maroko- piękne, szerokie plaże. Sycylia-cudne widoki, ale słabe hotele. Egiptu nie polecam z wielu względów.