Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zona swojego meża

BYLA ZONA MOJEGO MEZA CHCE ZRZUTE NA PREZENT

Polecane posty

dla ich wspólnego chrześniaka na komunię, wymyslila sobie rower i chce by maz się zrzucil, bo ona nie ma tyle kasy(rower za 1500), a maz się nad tym zastanawia.Powiedzialam,ze nie zgadzam się, a jeśli to zrobi to ja kupie prezent sama od siebie,a tak miał być od nas. Co o tym myślicie?

Nie widze nic złego w tym, ze chrześni skłaaja się na prezent :D bez względu na to czy są byłym małzeństwem, czy ledwo się znaja. Czasem lepiej kupić dziecku lepszej jakości rower niż chamskigo górala z TESCO, który zaraz się połamie

Gość jugo
jeśli chrześniak jest wspólny, tzn ona jest chrzestną a on chrzestnym to nie widzę problemu, pomysł jak najbardziej ok

Gość odsysanie tłuszczu
masz prawo do swoich decyzji

Gość no troche nie na miejscu
kupowanie z była wspólnego prezentu, nawte nie halo bym rzekła, niech da mu lepiej kase, wy dajcie kase i dzieciak sam sobie kupi ten rower jak zechce

Gość hghvthggyh
nie!!!!!!!!!!!!!!

Gość hgfhgfhgfh
na chooy sobie bralas meza z bagazem? teraz bys takiego problemu nie miała szmato

ale jak ja mam się zachować w tej sytuacji, przecież prezent będzie od nich, a ja chyba na sepa tam nie pojde, wlasnie zbytnio nas nie stać na 2 prezenty, ja mam dziecko z poprzedniego malz, które też idzie i jak my się mamy czuc w tej sytuacji???

Gość zonaKraka
Myślę że robią mądrze, chyba że Twój mąż ma 1500 zł, zafunduje mu ten rower od was a była żona coś innego wymyśli. Masz problem z tym że robią w ogóle cokolwiek wspólnie? Dla dziecka na dodatek?

nie dla ich dziecka tylko chrześniaka, dla dziecka nie miałabym z tym zadnego problemu wiesz, ale to tamta wymyślila ten rower nie mój maz, my chcieliśmy cos innego, a ona dziś zadzwonila z takim propozem

Gość euglena zielona
to kup mu cos albo daj parę groszy w kopertę od siebie i po sprawie