Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika597

Randka z obcym chłopakiem w obcym mieście

Polecane posty

Gość Nika597

Witajcie . Mam dośc nietypowy problem. Poznałam wspaniałego chłopaka przy pomocy jednego z portali społecznościowych. Rozmawiamy przez telefon i na gadu już od 5 miesiecy. Wszystko byłoby piękne gdyby nie to, że dzieli nas ok 280 km. Dodam, że pochodzę z małej wsi i dopiero za pół roku rozpoczynam studia. W końcu on postanowił spotkać się za 2 tygodnie. Zdecydowaliśmy że spotkanie odbędzie się w Rzeszowie. Mój brat ma ta mieszkanie, więc pojechałabym do niego. I tutaj zaczyna się problem. Mamy spotkać się w sobotę, a ja prawie wcale nie znam tego miasta ( on także). Przyjedzie prawdopodobnie na dworzec, który jest oddalony od mieszkania brata o 8 km. Kultura wymaga abym wyszła tam po niego. Jednak zupełnie nie wiem jak poruszać się po tym mieście, nie mam pojęcia która linia tramwajów jest odpowiednia, nie znam ciekawych miejsc... Do tego on ciągle tkwi w przekonaniu że tam mieszkam.. nie sprostowałam tego na początku i teraz wyjdę na idiotkę;/ Dodam, że jestem trochę nieśmiała więc to dodatkowo komplikuje całą i tak już idiotyczną sytuację. Będę wdzięczna za jakiekolwiek porady....

po pierwsze w rzeszowie nie ma lini tramwajowej, po drugie zawsze mozesz kogos zapytac:) ja wlanie wrocilam z takiej randki i bylo cudownie:P tez obce miasto ale dalismy rade

Gość Nika597
wiem wiem wiem.. ale już mam taki mętlik w głowie że nawet nie wiem o czym piszę;) po prostu obawiam się tego jak cholera i widzę 4579478 przeciwności ;)

Gość somertajm sraknes
czy to takie trudne było mu napisać że mieszkasz na zadupiu?

Gość Nika597
nie mówię że to było trudne. Po prostu nie było okazji. No a po tych 5 miesiącach to będzie to wyglądać nieco głupkowato....

Gość kmwtw
No właśnie, niech brat Ci pokaze przynajmniej troche miasto, powie co , gdzie, jak i dasz rade. A jak juz sie z nim spotkasz to mu powiedz ze nie mieszkasz tutaj i wyjaśnij sytuacje..bo jeszcze głupsze by było to jakbys nadal trzymała to w tajemnicy.

Gość Nika597
okej, no załóżmy że JAKOŚ mu to powiem... mimo to obawiam się , że to mnie przerośnie. Nigdy nie miałam takiej sytuacji i nie ponosiłam takiego ryzyka. Do tego brat obiecał nie wygadać sie przed rodzicami ( są przekonani że jadę do niego na weekend)... dlatego mam ogromne wątpliwości czy to wszystko wypali...

Gość kmwtw
Nie sprobujesz- nie dowiesz sie. Nie ma co gdybac, bo nic Ci to nie da. Troche odwagi i optymizmu, nie ma co sie martwic na zapas.

Gość Nika597
dzięki :) jak to mówią " Nie oczekuj, że coś zmieni się w Twoim życiu, gdy ciągle żyjesz tak samo" . Zaryzykuję . Najwyżej wrócę do domu po tygodniu błądzenia : P

Gość kmwtw
Dokładnie tak, dobry cytat, nie masz przecież nic do stracenia! :) powodzenia, wierz w siebie : )

Gość co zrobic??
masz schizofrenię?

Gość co zrobic??
masz schizofrenię?

Gość Turistik Informejszyn
Od czego masz internet? rzeszow.jakdojade.pl - strona z komunikacja miejska mapa.targeo.pl - strona z mapą helios.pl - strona z kinem dagrasso.pl - strona z pizzą google.pl - strona z restauracjami, bilardem, rzeszowską starówką itd.