Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reno Little City

Najgorsza rozmowa o pracę - przeżyłam szok

Polecane posty

Gość Reno Little City

Jak mozna na rozmowie o prace pytac o sprawy intymne , czy mam faceta, czy jestem otwarta na ''nowosci'' (wiadomo ,nwossci w seksie w lozku o to panu chodziło) , a potem taki test : miałam sie na niego zesloscic krzyczec i go obrazić :/ To chore, pewnie mnie nie przyjęli, wątpie by jutro ktoś zadzwonił

Gość jymnhtbgrfe
maja prawo!!

Gość praca rozmowy ...;[
wiesz pytanie czy jesteś otwarta na nowości wcale nei musi chodzić o sex ???? no co TY .. chodzi i otwarty umysł w pracy ! tak myślę Mnie też pytano czy jestem meżatką i czy mam dzieci ale dodano od razu że pytają bo chodzi o dyspozycyjność a potem dodali że są mną zainteresowani , no nie mną ale moją współpracą [ tak powiedział pan ] pracuje tam 3 lata i nikt mnie nei zgwałcił ani nie chciał sie umówić . Była to zwykła rozmowa o pracę Trzeb aumieć interpretować fakty

Gość fgjghjgkfkj
dlaczego jestes w szoku ? Facet sprawdzał cie i tyle. To i tak lepsze niz rozmowy o prace w pokojach zabudowanych lustrami. Byłam kiedyś w pewnej firmie. Weszłam a tam...kolorowe kanapy, szklany stolik z kawą, usiadłam na przeciwko sympatycznego usmiechnietego pana i zacząl pytać. Kanapy byly jak z waty, wpadłam tyłkiem do srodka, wszedzie były lustra, na kazdej scianie :O widzialam sie z kazdej strony, wyszlam stamtad mokra jak swinia. Pracy nie dostalam. Potem sie dowiedzialam ze rozmowy ogladaly za szybami 3 osoby :/

Gość lepiej powiedz
powiedz o jakie stanowisko się starałaś i czy aby nie ubrałaś się zbyt wyzywajaco ????? może ty sama chciałaś , miałaś ochotę na niego co ??? przyznaj sie ... interpretujesz fakty jak sama chcesz sukooo

Gość fgjghjgkfkj
dodatkowo ten pan zaczął mnie w trakcie masować po kolanie pod stolikiem, nie wiedziałam, jak mam się zachować, jaka jest prawidłowa reakcja jaką oni na takie coś oczekują.

Gość weeeeeewwew
Wiekszosc kobiet idzie na rozmowe o prace zbyt wyzywająco

Gość Reno Little City
sama już nie wiem. to już czwarta agencja towarzyska, a oni zawsze pytają o takie intymne sprawy.

Gość ale z ciebie trąba
dziewczyno przeciez nie o sex chodziło :D:D:DD:!!! ja tez pytam czy jesteście otwarci na wszelkie innowacje .itdf

Gość pytanie do autorki szukającej
pytanie do autorki wątku szukajacej pracy a gdy byłaś na rozmowie to o sex analny też cie pytał ten pan ???

Gość mnie tez pytaliiii
Ja bylam na rozmowie o prace, pytali sie czy mam kogos, ja ze mam...oni czy planuje dziecko, ja ze tak. PRacy nie dostałam