Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanyfacet28

jak jej wytłumaczyć?

Polecane posty

Gość zatroskanyfacet28

Witam. Mam 28 lat, w sierpniu biorę ślub z moją narzeczoną. Ona ma 26 lat. Miałem przed nią wcześniej inne dziewczyny (jesteśmy teraz ponad 2 lata razem). Ona też. Miała 2 dłuższe związki i jeden krótki. Dwóch z tych kolesi nawet znam, ale to nie problem. Na samym początku naszych relacji, ten z ostatniego jej związku miał okazję pracowac chwilę w tej samej firmie co ja. Przy wspólnym drinkowaniu powiedział, że spał z Karoliną (moja dziewczyna), i żebym uważał, bo się bawi facetami i jest łątwa. Zaskoczyło mnie to bo za łatwa to nie uchodzi i raczej wszyscy mają ją za normalną. Później mieliśmy rozmowę między sobą, taką szczerą, i powiedziała mi że faktycznie łączyło ich cos więcej, ale miała wtedy ciężką sytuację rodzinną, i w ogóle związek się rozpadł (ona go zostawiła). Minęło dwa lata od rozmowy z tym wspólnym kumplem ale a moja narzeczona potrafi do tej pory załapać dołą i miec wyrzuty sumienia z powodu swojej przeszłości. Kiedy ja w ogóle o tym już nie pamiętam, bo sam miałem inne związki i tez sypiałem z kobietami. Jak jej przetłumaczyć żeby się nie łamała?? Jest naprawde łądną, wykształconą kobietą. Do tego narciarką i biegaczką, pięknie maluje. Nie jest to puste dziewcze, ale oczytana mądra kobieta. Zastanawia mnie, czemu czyni sobie wyrzuty sumienia?? Czy z powodu wstydu?? Jak myślicie??

Gość zatroskanyfacet28
nikt??

Gość hmmm no dobra
Prawdopodobnie robi sobie wyrzuty, bo Cię kocha i żałuje, bo wolałaby ze względu na Ciebie mieć mniej bogatą przeszłość w tych kwestiach. Chyba że jest z dołowana z zupełnie innego powodu, może tylko Tobie się wydaje, że ona myślami wraca do tej sprawy, a tak naprawdę chodzi o coś innego? Nie wiem, ciężko stwierdzić, jak chcesz żeby się tym nie przejmowała to po prostu mów jej o tym, że Tobie to nie przeszkadza ilekroć wydaje się być tym przygnębiona itd