Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hadfhacvada

Przyjaciel.

Polecane posty

Gość hadfhacvada

Mam przyjaciela, bardzo bliskiego, mówimy sobie o wszystkim, pomagamy sobie nawzajem ale wszystko na stopie koleżeńskiej nigdy nie chciałam niczego więcej. Znamy się 3 lata. Przez ostatni okres on zaczął mnie wyraźnie unikać bez powodu bo ani się nie pokłóciliśmy ani też nie ma dziewczyny która mogłaby być zazdrosna. Nie raz złapałam go na tym, że coś kombinował, wciskał mi jakieś wymówki byle tylko ze mną nie rozmawiać lub się nie spotkać. Podczas gdy z resztą naszych wspólnych przyjaciół ma taki sam kontakt jak do tej pory. Spytałam go delikatnie co się dzieje, że ostatnio mamy taki ograniczony kontakt ale uniknął odpowiedzi i mnie zbył.. Jak się bliżej temu przyjrzeć to unikanie mnie zaczęło się gdy wspomniałam o chłopaku który mi się podoba. Przyszło mi na myśl, że być może on czuje do mnie coś więcej i chciałam jakoś to sprawdzić. Postanowiłam go zaprosić dzisiaj do mnie, bardzo się starałam żeby się zgodził przyjść, no ale w końcu uległ. Ugotowałam dla niego kolację, usiedliśmy, rozmawialiśmy, było wesoło.. Przyznam, że trochę go prowokowałam i flirtowałam jak z chłopakiem, a nie przyjacielem. Wydawało mi się, że miło spędził czas ale ciągle mam dylemat czy on się przypadkiem nie zakochał?

Gość yookoo
to po prowokowalas i flirtowalas skoro masz obawy? :o

Gość hadfhacvada
Bo to przyjaciel i boję się zadać mu tego jednego pytania.