Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania wwwww

zastanawiam sie nad tym by przez czat umówic sie z kims na sex

Polecane posty

Gość Hania wwwww

co o tym myślicie? ktoś już tak zrobił? jakie doświadczenie ? żałujecie czy jesteście zadowoleni ?

Gość żaneta z na wspólnej
Zależy jakie masz wymagania..

Gość Ewa Drzazga
nie ogladlas nigdy CSI kryminalne zagdaki??? nie boisz sie ze przystojny amant zaciagnie cie do swojej piwnicy-auta i zywcem zje,albo bedzie torturowal?....za zarazi cie hivem...albo w tkraice pieszczot zrobi cos strasznego i maskakrycznego,a jako ze jest silniejszy to nie bedziesz mogla sie sprzeciwic??? grtauluje odwagi... (tudziez glupoty?) naczatach sa sami dewianci

Gość Hania wwwww
Ewa Drzazga Więc co mam zrobić spełnić swoje potrzeby po przez wkładanie np prostownicy ? ?

Gość Hania wwwww
nie mam nikogo.::::( Wszyscy moi koledzy są zajęci

Gość Hania wwwww
Oglądałam raz kryminalna jarasije dziewczyna umówiła się z nieznajomym i została zabita z zimną krwią. Tylko dlatego że temu zwyrodnialcowi nie chciał stanąć

Gość Ewa Drzazga
noo zeby tylko zabil odr razu...a oni tam na tych filmach torturują w piwnicach czasmid dzien i noc...i dzien noc... (jak ten thriller z Sigurnej Wiwer,a psychol porywał dziewczyny z pubow,randek,fesynow itp)... nie umwaiaj sie z obcymi... a seskik to dopiero tak po 10 spotkaniach,jak znasz jego dane,jak go przdstwisz rodzicom a on cie swoim...:P no i jak ci d zaswiadczenie od lekarza ze nie jest dewiantem-jak nasz kolega z forum.

Gość Hania wwwww
miałam taką sytuacje 2 tyg temu ktoś się dobijał do mnie dzwonkiem do drzwi a ja mi nie otworzyłam bo go nie znałam. Twierdził że mnie kocha Dobrze zrobiłam?