Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagwozdka.

Najbardziej ZMYSŁOWE Kobiety ero

Polecane posty

Gość zagwozdka.

proszę:-)

Gość Ewelay
wiadomo, że "klika", elyta - jak mówią o sobie, he heeehe:-D tylko na siebie będzie podawać. jestem kobietą, czytam kafe od dawna, widzę przyciąganie Missi i wybieram ją:-P

Zmysłowa kobieta na forum o gównie. Gratuluję. :D:D:D Spójrzmy prawdzie w oczy - zmysłowości jest tu tyle, co kot napłakał, ale! Swego czasu jeden męski projekt kręcił damskim projektem (bardzo udanym) i strasznie do Niego/Niej sapaliście, frajerzy bez życia. :D 🖐️

vera - skąd w Tobie tyle agresji? Nic o zmysłowości nie powiedzą posty na forum. Trzeba kogoś poznać prywatnie, żeby to ocenić. Posty mogą jedynie pobudzić wyobraźnię na temat kobiety. Ani jej tutaj nie można zobaczyć, ani poczuć, ani dotknąć...Nie słychać jej głosu...

Właściwie to tak, jestem pusta, powierzchowna i pozbawiona uczuć. Ale i tak jest to lepsze od bycia debilem. :classic_cool: Nie będę ci jechać, bo to niehumanitarne. Choć z drugiej strony przyznam, że niemądry kot moich sąsiadek jest bystrzejszy od ciebie. Trochę smutne, huh?

To nie jest agresja. :D To jest to tak zwane true story. :D Błagam, nie pisz do mnie. Przyczep się kogoś innego, opowiedz o tym że znowu dzisiaj kogoś chowasz, albo nie - znajdź sobie prawdziwe życie i prawdziwe problemy. 🖐️

Gość Tarnowski
bo przecież jaśnie vera "rozmawia" tylko ze swoimi "znajomymi" oczywiście wirtualnymi!:-D jesteś gnidą, która wpierdala się wszędzie nieproszona. żal ci dupę ściska że są tu nowe osoby?!

Gość odpiertolta sie od
mojej kolezanki very 😠 smiecie

Gość do wyzej
doktorrr spadaj

Gość zagwozdka.
proszę nie rozwalać kolejnego topiku tylko odpowiadać

Rzecz w tym, ze nie rozmawiam, bo nie mam na to czasu. ;) Poza tym, osoby z którymi rozmawiam już nie są dla mnie wirtualne. :) Dobra, bezrobotne trutnie na utrzymaniu Urzędów pracy lub rodziców. Idę do roboty. :D 🖐️

Jak ktoś mi się nie podoba, nie pluję na niego tylko przechodzę na drugą stronę ulicy.Spoko, nie ma sprawy, jak sobie życzysz. Tak to jest, jak się topiku nie czyta do końca. A wracając do tematu, smakować jej też tutaj nie można...więc to chyba jednak wielka zagadka, która z nas jest najbardziej zmysłowa...

Gość do wyżej.
dzieciaku lekcje już się zaczęły