Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no taki problem

zatwadzenia nawykowe u 3-latka

Polecane posty

Gość no taki problem

czy któraś miala ten problem ze swoim dzieckiem? co pomogło?

Ja mam - synek 2,5 roku problem gdzieś od 1,5 roku. Wszystko pomaga na chwilkę. Kupka jest raz na tydzien a jak juz idzie to płacz;/

Gość kiki i koko
mja córka ma teraz 5,5 roku i tak już 4 lata z tym walczymy,ale jest zdecydowanie lepiej bo więcej rozumie,ale jak tylko moze to ucieka przed toaletą

Gość no taki problem
ja jak już widzę, że 3 dzień mija bez załatwienia się, podaję czopek-działa. Ostatnio lekarz przepisał laktulozę- ma to za zadanie "zmiękczyć" kupę, aby dziecko się bezproblemowo samo załatwiło. dbam o dietę odpowiednią, ale....

Gość no taki problem
czy Wasze dzieci mają apetyt? bo moje dziecko nie bardzo, i myślę, że to przez ten problem.

Z apetytem to różnie bywa, ale waży 17 kilo więc szczupły nie jest. Nie jada praktycznie słodyczy, dużo owoców , laktuloza pomagała na chwilkę, kiwi tez,debridat wogóle , do czopków sie jeszcze nie posunęłam.

Gość hrhrhrth
Moja 3,5-letnia córa ma takie zatwardzenia. Teraz idę z nią na badania bo do zatwardzeń doszło... wstrzymywanie oddawania moczu. W każdym razie apetyt ma, je chętnie wszystko więc w tutaj związku nie widzę.

Gość no taki problem
a moze wstrzymuje mocz, bo ją piecze/szczypie? moze warto zrobic zwykle badanie moczu?